Fostul atacant al naționalei putea aduce victoria României în finalul jocului cu Italia, de la Euro 2008, dar Buffon a apărat penalty-ul executat de Mutu.

Mutu, despre momentul când a fost față-n față cu Buffon

Dacă ar fi marcat și România câștiga cu campioana mondială din acel moment, echipa noastră mergea mai departe, în timp ce Italia pleca acasă.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM 36 MINUTE
"Când am ratat acel 11 metri, contra Italiei, am învățat două lucruri. Știți care? Ei se uitau la mine. În momente grele bazează-te pe lucrurile pe care le știi, nu încerca să inventezi nimic.
Al doilea pe care l-am învățat e că nu poți să dai timpul înapoi.
Modul în care băteam era în dreapta portarului sau scăriță. Buffon mă cunoștea foarte bine, eram colegi, așa că am zis că dacă nu se duce în dreapta, sigur se duce în stânga. Nu era un portar care să stea pe loc.
Știa, avea foarte mare explozie. Atunci am zis să șutez pe mijlocul porții. Voiam mai sus, mi-a ieșit pe mijloc, a atins-o și cu piciorul a scos-o", a spus Mutu pentru Alephnews.
Mutu nu trăiește cu acel regret.
"Nu vreau să văd în viața mea de antrenor un jucător care are regrete. Dacă ai regrete ai dat greș. Trebuie să știi că indiferent ce faci nu se mai întoarce, trebuie să dai 100%, să ai conștiința împăcată că ai dat 100%", a mai spus Mutu, pentru sursa citată.
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM 2 ORE