Ianis Hagi a fost atracția principală din echipa scoțienilor pentru presa din Spania.

Ianis, despre Gerrard și Gică Hagi

Liga
Ronald Koeman: "Prezența lui Messi la Barcelona a ascuns toate problemele clubului"
ACUM 33 MINUTE
Înaintea partidei în care Ianis Hagi a pornit ca titular, românul a oferit un interviu presei din Spania. Hagi le-a povestit spaniolilor de la AS cum este să fie antrenat de Gerrard, dar și ce înseamnă experiența Rangers pentru el.
"Este un club 100% special. Mentalitatea pe care o găsești aici este cea mai bună pe care o poți avea ca profesionist. Este posibil ca nivelul să nu fie cel al primelor 10 echipe din Europa, dar nici aici nu este permisă remiza sau înfrângerea. Asta este mentalitatea pe care o iubesc și care mă motivează. Am înțeles rapid ce doreau de la mine echipa de antrenori și echipa.
Este o mare oportunitate pentru mine să fiu antrenat de această legendă. Este un antrenor de top. Învăț în fiecare zi și mentalitatea pe care el o introduce în vestiar este motivantă. Este un învingător. Gerrard are acea mentalitate engleză de a fi sută la sută în joc, de la început până la sfârșit, de a fi consecvent. Am crescut cu sfaturile tatălui meu și am văzut multe asemănări între mentalitatea pe care o au amândoi, modul în care gândesc și modul în care abordează acest sport", a declarat Ianis Hagi pentru AS.com.
Ianis Hagi le-a mărturisti spaniolilor că tatăl său este cel mai mare critic al său.
"El este probabil cel mai mare critic al meu, dar cred că este un lucru bun. Este modul în care m-a crescut, nu doar ca jucător de fotbal, ci ca persoană, de când eram mic. Ori de câte ori am greșit ceva pe teren sau în afara lui, el a fost prima persoană care mi-a spus și care m-a făcut să înțeleg ce este bine și ce nu.
M-a ajutat foarte mult și, dincolo de asta, vorbind despre fotbal, încheie mereu conversațiile într-un mod pozitiv, cu gânduri bune. Eu sunt persoana care sunt datorită lui și datorită mamei mele, desigur. Sunt foarte mândru că am părinții pe care îi am.", a mai adăugat Ianis.
Fotbal
Suspendare istorică pentru un fotbalist! Cât va sta pe tușă după ce i-a spart nasul unui adversar
ACUM 36 MINUTE
Turkish Süper Lig
Balotelli, revanșă în fața antrenorului care spunea că "nu are creier"! Cum a sărbătorit golul
ACUM 38 MINUTE