Pentru camerunez există câțiva "Dumnezei" în fotbal, iar ei sunt Messi, Maradona și Cristiano Ronaldo, dar Eto'o știe cine le va putea lua locul celor doi atunci când se vor retrage.

"Va veni al Dumnezeu când Messi și Ronaldo vor obosi"

Chiar dacă până acum Mbappe nu a avut un turneu final atât de reușit și nu a marcat vreun gol, iar multă lume l-a și criticat, Samuel Eto'o este de părere că francezul are tot ce-i trebuie pentru a-i înlocui pe Messi și Ronaldo.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM 25 MINUTE
"A fost nașterea 'Dumnezeului' fotbalului. Sunt câțiva 'Dumnezei' în fotbal. Iar Argentina a dat doi: pe Diego Maradona și pe unul care este încă alături de noi. Am fost binecuvantat să joc cu Messi și să mă bucur de fotbalul său. Cristiano e un alt 'Dumnezeu'. Împreună cu Messi sunt jucătorii care au dus fotbalul la cel mai înalt nivel. Dar un alt 'Dumnezeu' va veni când Messi și Ronaldo vor obosi să ne mai ofere aceste bucurii. Acesta va fi Kylian Mbappe", a declarat Samuel Eto'o, potrivit La Nacion.
199 de meciuri a jucat Samuel Eto'o pentru Barcelona, timp în care a marcat 130 de goluri și a oferit 40 de pase de gol.
Bundesliga
Un jucător important pleacă de la Bayern! Clubul confirmă despărțirea după 5 sezoane
ACUM O ORĂ
Premier League
Aubameyang, ignorat de Arteta după ce a fost forțat să se întoarcă de la Cupa Africii
ACUM 2 ORE