Pentru camerunez există câțiva "Dumnezei" în fotbal, iar ei sunt Messi, Maradona și Cristiano Ronaldo, dar Eto'o știe cine le va putea lua locul celor doi atunci când se vor retrage.

"Va veni al Dumnezeu când Messi și Ronaldo vor obosi"

Chiar dacă până acum Mbappe nu a avut un turneu final atât de reușit și nu a marcat vreun gol, iar multă lume l-a și criticat, Samuel Eto'o este de părere că francezul are tot ce-i trebuie pentru a-i înlocui pe Messi și Ronaldo.
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
ACUM 32 MINUTE
"A fost nașterea 'Dumnezeului' fotbalului. Sunt câțiva 'Dumnezei' în fotbal. Iar Argentina a dat doi: pe Diego Maradona și pe unul care este încă alături de noi. Am fost binecuvantat să joc cu Messi și să mă bucur de fotbalul său. Cristiano e un alt 'Dumnezeu'. Împreună cu Messi sunt jucătorii care au dus fotbalul la cel mai înalt nivel. Dar un alt 'Dumnezeu' va veni când Messi și Ronaldo vor obosi să ne mai ofere aceste bucurii. Acesta va fi Kylian Mbappe", a declarat Samuel Eto'o, potrivit La Nacion.
199 de meciuri a jucat Samuel Eto'o pentru Barcelona, timp în care a marcat 130 de goluri și a oferit 40 de pase de gol.
Fotbal
Un fost jucător de la Real Madrid, impresionat de Ronaldo: "Unul dintre cei mai mari din istorie"
ACUM O ORĂ
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM O ORĂ