Trecerea dintre ani a fost una teribilă pentru jucătorul de 29 de ani al lui Galatasaray. Presa din Turcia susține că acesta a suferit un accident nefericit, după ce o petardă a explodat înainte să o poată arunca. Mijlocașul dreapta a suferit răni la mâini, dar și vederea i-a fost afectată destul de serios. În acest moment, doctorii sunt rezervați și nu știu dacă norvegianul de 29 de ani va mai putea juca fotbal.
Accidentul a fost confirmat și de Galatasaray, care a promis că va îi va ține la curent pe fani cu starea sănătății fotbalistului.
"Jucătorul nostru, Omar Elabdellaoui, a fost dus la spital după un accident nefericit suferit la domiciliul său. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală. Omar are arsuri pe față și a fost rănit la ochi. Vom afla mai multe detalii după examinări ulterioare", se anunță în comunicatul clubului.
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 25 MINUTE

Produs al lui City, Elabdellaoui a avut o carieră interesantă

Ajuns anul acesta la Galata, după o carieră impresionantă în Grecia, la Olympiacos, Elabdellaoui este căpitanul naționalei Norvegiei, unde a debutat în urmă cu 7 ani.
Produs al Academiei lui Manchester City, nordicul a fost împrumutat la Stromsgodset, Feynoord și Eintracht Braunschweig, înainte ca aceștia din urmă să îl transfere definitiv, în 2013.
4 titluri are Elabdellaoui în palmares, toate cu Olympiacos. La nivel de U21, el și-a condus naționala către medalia de bronz de la Europeanul din 2013. În acel an a debutat și pentru națioanala mare.
Căpitan al lui Olympiacos, mijlocașul dreapta a ales la finalul sezonului trecut să dea curs unei alte provocări. A semnat cu Galatasaray, care i-a oferit un salariu impresionant: 4 milioane de euro pentru următorii 3 ani.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 2 ORE
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 3 ORE