COPA90 a devenit în timp, prin cele două canale de Youtube, unul dintre cele mai iubite eforturi jurnalistice de a înțelege sportul rege. Având în total aproape 4 milioane de urmăritori întinși pe două canale - COP90 și COPA90 Stories - cei de acolo încearcă să aducă la lumină cele mai interesante povești din fotbal, de multe ori despre suporteri pentru suporteri.
Acest succes s-a mutat și pe contul de Instagram al celor de la COP90 acolo unde au adunat peste un milion de urmăritori. Ei se autodescriu ca fiind locul în care fanii sunt mereu puși pe primul loc iar fotbalul este mereu abordat dintr-o perspectivă romantică, autentică, plină de pasiune și mereu relaxată.
Fotbal
Georginio Wijnaldum, dornic să revină în Premier League. De ce nu mai vrea să continue la PSG
ACUM 3 MINUTE

Gică Hagi, omagiat de COPA90

În acest context, COP90 a postat o serie de fotografii cu Gică Hagi și o descriere care ar onora orice mare fotbalist al lumii.
”Unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, cu un picior stâng pentru care ți-ai vinde abonamentul pe un sezon să îl ai. A jucat pentru ambele echipe din El Clasico, a trimis rachete direct în vinclu și și-a vopsit părul blond la Campionatul Mondial din 1998. Gheorghe Hagi este o legendă vie”, au scris britanicii.
Comentariile fanilor au fost în aceeași direcție:
  • ”O legendă a lui Galatasaray”
  • ”Unicul, singurul, Gică Hagi”
  • ”O legendă, ce jucător!”
  • ”Am echipamentul României din 1998, legendar”
  • ”Messi al României”
Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM 14 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM O ORĂ