Videoclipul, obținut de Daily Mail, arată cum Sala a semnat toate documentele necesare, cu trei zile înainte să moară într-un accident de avion. FIFA a decis deja că cei de la Cardiff trebuie să le plătească celor de la Nantes suma completă pentru Sala. În caz contrar, Cardiff nu va avea voie să facă transferuri pentru următoarele trei ferestre de transferuri. Totuși galezii au făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).
Cardiff susține că transferul este invalid pentru că Premier League a respins actele pentru că plata pentru semnătură nu era împărțită în mod egal pe trei ani în contractul argentinianului. Însă FIFA a insistat că cei de la Cardiff oricum intenționau să-l achiziționeze pe Sala, fiind astfel vina clubului că procesul nu a fost finalizat până la moartea argentinianului.
O sursă a declarat pentru Daily Mail: ”Cei de la Cardiff sugerau că nu era totul completat, însă imaginile arată că ei doreau să finalizeze transferul, punându-i hârtiile rapid în față pentru a încheia cât mai repede toate procedurile”.
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 6 ORE
Cardiff i-a acuzat anterior pe cei de la Nantes că ar fi vinovați de moartea lui Sala.

Emiliano Sala nu a mai apucat să joace pentru Cardiff

Sala a fost cumparat cu 18 milioane de euro de Cardiff City, dar nu a apucat să joace pentru echipa galeză care atunci era în Premier League. Argentinianul a jucat 4 ani la Nantes și a marcat în tricoul echipei franceze 42 de goluri în 120 de meciuri.
Cu puțin timp înaintea prăbușirii, Sala a reușit să vorbească pe WhatsApp cu prietenii și cu agentul său. Le-a spus că simte cum avionul Piper Malibu se dezintegrează.
Raportul făcut de Agenția de Investigare a Accidentelor Aviatice a relevat faptul că pilotul David Ibbotson a pierdut controlul când a făcut, manual, o manevră considerată riscantă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 6 ORE