Emma Hayes continuă să facă furori pe banca tehnică a echipei feminine a lui Chelsea, unde a fost instalată în 2012. Formația londoneză are o serie de 33 de meciuri fără înfrângere în campionatul Angliei (Women's Super League), unde ocupă poziția de lider în actualul sezon, după 12 meciuri disputate.

Emma a transformat complet echipa de când a fost numită la conducere, reușind să cucerească 8 trofee, printre care se numără 3 titluri în Women's Super League, în 2015, 2018 și 2020.

Scottish Premiership
Livingston - Rangers (livetext, ora 20:00). Ianis Hagi, anunțat titular la formația lui Gerrard
ACUM 10 MINUTE
https://i.eurosport.com/2014/12/05/1365625.jpg

Emma Hayes ar putea deveni prima femeie care antrenează o echipă masculină de seniori din fotbalul britanic

Succesul, știința jocului și abilitățile tactice au transformat-o pe Emma Hayes într-o candidată serioasă pentru postul de manager al echipei AFC Wimbledon, din liga a 3-a engleză. Dacă va fi aleasă la Wimbledon, Emma va deveni prima antrenoare care activează la o formație masculină din fotbalul britanic, la nivel de seniori.

În prezent, Wimbledon trece printr-o perioadă teribilă, cu o singură victorie înregistrată în ultimele 13 meciuri, și ocupă abia locul 21 în League One. În urma acestei serii dezastruoase, Glyn Hodges a plecat de la cârma lui Wimbledon, iar acum conducătorii clubului caută un înlocuitor pe măsură.

Emma Hayes are concurență uriașă pentru postul de manager al lui AFC Wimbledon

Aflată în trecut și în atenția naționalei feminine a Angliei, pentru postul de selecționer, Emma Hayes ar putea bifa un pas uriaș în carieră. Totuși, misiunea antrenoarei de 44 de ani nu se anunță deloc ușoară. Pe lista oficialilor lui Wimbledon se mai află Ian Holloway (ultima oară la Grimsby), Sol Campbell (jucătorul legendar al lui Arsenal, Tottenam și al naționalei Angliei), Derek Adams (managerul lui Morecambe), Joey Barton (fostul manager al lui Fleetwood), Luke Garrard (tehnicianul lui Boreham Wood) și Neil Harris (care s-a despărțit recent de Cardiff).

În prezent, Emma Hayes este considerată a 3-a favorită pentru postul de manager la AFC Wimbledon.

https://i.eurosport.com/2021/02/01/2983035.jpg
Fotbal
EURO 2021 s-ar putea disputa într-o singură țară! Ce stadioane ar urma să găzduiască competiția
ACUM 30 MINUTE
Fotbal
Rusia vrea să joace cu spectatori la Euro 2020. Câți oameni ar putea fi prezenți la St. Petersburg
ACUM O ORĂ