Atacantul togolez, unul dintre fotbaliștii mai controversați, a fost criticat în țara sa natală că nu a donat deloc. Răspunsul lui Adebayor a venit rapid și a fost unul clar.
”Pentru cei care spun că nu am donat deloc: da, este adevărat. E foarte simplu. Eu fac ce vreau, mănânc ce vreau iar acest lucru este cel mai important. Unii mă vor critica pentru că nu am creat și eu o fundație la Lome. Dar pare că eu am adus virusul la Lome. Este o situație nefericită dar asta este, nu sunt responsabil”, a declarat Adebayor.
”Sunt diferit”, a răspuns Adebayor, în legătură cu colegii săi africani care au donat. ”Dacă vreți pute să mă comparați cu Didier Drogba sau Samuel Eto'o, dar din păcate nu sunt nici Drogba, nici Eto'o. Sunt Emmanuel Sheyi Adebayor și o să fac mereu ce vreau”, a completat el.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM 5 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 35 MINUTE
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 4 ORE