Atacantul togolez, unul dintre fotbaliștii mai controversați, a fost criticat în țara sa natală că nu a donat deloc. Răspunsul lui Adebayor a venit rapid și a fost unul clar.
”Pentru cei care spun că nu am donat deloc: da, este adevărat. E foarte simplu. Eu fac ce vreau, mănânc ce vreau iar acest lucru este cel mai important. Unii mă vor critica pentru că nu am creat și eu o fundație la Lome. Dar pare că eu am adus virusul la Lome. Este o situație nefericită dar asta este, nu sunt responsabil”, a declarat Adebayor.
”Sunt diferit”, a răspuns Adebayor, în legătură cu colegii săi africani care au donat. ”Dacă vreți pute să mă comparați cu Didier Drogba sau Samuel Eto'o, dar din păcate nu sunt nici Drogba, nici Eto'o. Sunt Emmanuel Sheyi Adebayor și o să fac mereu ce vreau”, a completat el.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 25 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM O ORĂ
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ORĂ