Ianis Hagi a fost titular la Rangers la meciul din ultima etapă, câștigat de formația pregătită de Steven Gerrard cu 1-0. Internaționalul român a evoluat 77 de minute, fiind înlocuit pe final de Arfield.
Potrivit BBC, cei 8 jucători de la Aberdeen ar fi mers într-un pub sâmbătă seară, după duelul cu Rangers. Cu toate acestea, nu se știe 100% momentul în care cei doi fotbaliști au contactat virusul Covid-19, lucru care le dă emoții lui Ianis și coechipierilor săi. Primul jucător testat pozitiv va rămâne izolat până pe 15 august, în timp ce ceilalți 7 coechipieri vor sta la domiciliu până pe 19 august.
Prin urmare, următorul meci al lui Aberdeen, împotriva lui St Johnstone, programat inițial pe 8 august (mâine), a fost amânat. Chiar și în aceste condiții, cei 8 jucători ar urma să rateze partidele cu Hamilton (12 august) și Celtic (15 august), în cazul în care acestea nu vor fi amânate. Ca urmare a ultimelor vești primite, cei de la Aberdeen au anulat antrenamentul de joi.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM O ORĂ
După meciul cu Aberdeen, Rangers a evoluat în returul optimilor Europa League contra lui Bayer Leverkusen, pe terenul germanilor. Ianis a fost rezervă la formația lui Gerrard și a intrat în repriza secundă, în locul lui Barker.

Orașul Aberdeen a intrat în carantină, după ce numărul infectărilor s-a dublat

În prezent, orașul Aberdeen este în carantină, după ce numărul cazurilor cu Covid-19 s-a dublat în 24 de ore. Anunțul a fost făcut de Nicola Sturgeon, prim-ministrul Guvernului scoțian.
"S-a aflat că 8 jucători au fost la un bar din Aberdeen. Ei au încălcat flagrant regulile care au fost adoptate de guvern, federație și Ligă. Este inacceptabil ceea ce s-a petrecut, ca să mă exprim cu blândețe.
Am luat decizia ca meciul cu St. Johnstone să nu se mai dispute, cred că este cea mai bună măsură. Când un club de fotbal are jucători infectați cu coronavirus nu e din cauza ghinionului ci a nerespectării protocolului. Poți să riști astfel tot sezonul.", a declarat Nicola Sturgeon.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE