La conferința de presă premergătoare partidei cu West Ham din Premier League, Jurgen Klopp a dezvăluit că accidentarea căpitanului Henderson îl va ține departe de teren timp de 3 săptămâni.
"Ar fi putut fi vorba de ceva mult mai grav. Din ce am înțeles, a suferit o întindere la coapsă. În ultima vreme, am tot auzit despre probleme musculare mult mai complicate, cum ar fi cea a lui Harry Kane. În cazul lui Henderson însă nu este atât de complicat. Va lipsi câteva meciuri, asta e clar. Cred că în jur de 3 săptămâni, lucru care ne deranjează. Totuși, ar trebui să ne considerăm norocoși că nu va absenta o perioadă mult mai lungă.", a spus Jurgen Klopp.
Liverpool a pierdut meciul cu Atletico Madrid de pe Wanda Metropolitano, scor 0-1, în urma golului reușit de Saul Niguez în minutul 4. Partida retur a "optimilor" Champions League se va desfășura pe 11 martie, pe Anfield. În condițiile actuale, tehnicianul liderului din Premier League are emoții în contextul revenirii lui Henderson, până la ora meciului retur.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 4 ORE
Până la duelul european cu echipa lui Diego Simeone, "cormoranii" vor avea de disputat încă 4 meciuri. În Premier League, contra celor de la West Ham (acasă), Watford (deplasare) și Bournemouth (acasă), dar și în "optimile" Cupei Angliei, pe terenul lui Chelsea.
După 26 de etape, Liverpool se află pe primul loc în campionatul Angliei, cu un avans uriaș, de 22 de puncte, în fața urmăritoarei Manchester City.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 5 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 7 ORE