Toate ligile de fotbal din Europa s-au oprit odată cu pandemia de coronavirus, nu și în Belarus, acolo unde a început noul sezon, chiar săptămâna trecută, în ciuda crizei prin care Europa trece în acest moment. Autoritățile din Belarus le recomandă cetățenilor să nu intre în panică și nu iau nicio măsură în contextul provocat de pandemia de coronavirus.
Printre cei mai indignați de ce se întâmplă acum în Belarus este fostul internațional din această țară, Alexander Hleb, care se recunoaște a fi șocat de cele întâmplate: "Acum toată lumea priveşte campionatul din Belarus, toţi ar trebui să se aşeze în faţa televizoarelor şi să-l urmărească. Atunci când NHL şi-a închis porţile, mulţi jucători de hochei au venit să joace aici. Poate că Messi şi Ronaldo ar putea face acelaşi lucru şi să vină în Belarus pentru a continua să joace fotbal. Este singurul loc din Europa în care se poate juca fotbal, iar acest lucru îi face pe suporteri fericiţi".

Englezii, șocați de ignoranța din Belarus

Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM O ORĂ
Jurnaliștii englezi au luat la cunoștință situația din Belarus și s-au declarat șocați de lipsa măsurilor și de discursul președintelui Aleksandr Lukashenko, care a declarat că va învinge pandemia de coronavirus cu tractorul. "Bine ați venit în Belarus, singura țară din Europa în care se mai joacă fotbal", au semnalat englezii.
Oamenii muncesc pe tractoare, nimeni nu vorbește de virus. În sate, tractorul îi însănătoșește pe toți. Câmpul îi însănătoșește pe toți. Bielorușii nu suferă de psihoza Europei de Vest. Nu trebuie să intraţi în panică, trebuie doar să lucraţi. Mai ales, la ora actuală, în sate. Este plăcut să priveşti la televizor cum oamenii muncesc pe tractoare, nimeni nu vorbeşte despre virus. Tractorul îi va vindeca pe toţi! Pământul vindecă pe toată lumea! | Aleksandr Lukashenko
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 2 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 2 ORE