Uzhhorod a primit vizita celor de la FC Kremin la începutul lunii octombrie, în a doua ligă a Ucrainei, gazdele reușind să se impună cu 2-0 într-un meci care s-a încheiat cu un scandal uriaș din cauza unui fotbalist al oaspeților. După o călătorie extrem de lungă din centrul Ucrainei până în vestul țării, FC Kremin a încasat primul gol în minutul 65.
La început, golul încasat de oaspeți nu a părut deloc controversat, întrucât o centrare a fost transformată perfect de fotbalistul gazdelor, Haiduchyk. De abia după reluarea golului au apărut semnele de întrebare, asta pentru că fotbalistul celor de la FC Kremin, Vitaly Boyko, pare că se bucură și sărbătorește reușita gazdelor.
Fotbal
Chelsea – Man United 1-1. Jorginho egalează pe Stamford Bridge din lovitură de la 11 metri
ACUM 12 MINUTE

Un fotbalist din Ucraina, acuzat că a pariat pe un meci în care juca

Potrivit presei din Ucraina, filmările au fost deja investigate de Comitetul de Etică și Fair-Play al Asociației de Fotbal din Ucraina (UAF) pe motiv că meciul ar fi putut să fie trucat, suspectându-l pe Boyko de faptul că a pariat chiar pe meciul în care evolua. Jucătorul a confirmat că fost deja luat la întrebări de investigatori, însă deocamdată nu s-a ajuns la un verdict.
În presa locală, Boyko a negat vehement acuzațiile și a precizat că nu ar fi călătorit 20 de ore doar pentru a se bucura la golul echipei adverse: "Alții au decis că eu mă bucuram la acel gol, nu eu. Dacă urmăriți faza complete, puteți vedea că ridic mâinile în sus, iar apoi mă enervez. Sub nicio formă nu m-am bucurat că am încasat acel gol. Cum se poate bucura cineva care a călătorit 20 de ore într-un autobuz la un gol al echipei adverse?
Am văzut tot meciul în reluare, toată lumea greșește, poate că oboseala se vede pe undeva. Am mers acolo cu gândul la victorie, voiam să plec de acolo cu 3 puncte, dar fotbalul este un joc imprevizibil. Absolut nimeni din echipă nu m-a întrebat despre reacția mea la golul echipei adverse. Altceva mai mult nu pot să spun despre asta", a comentat Boyko.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Chelsea – Man United 0-1. Sancho deschide scorul după o eroare fabuloasă a lui Jorginho
ACUM 31 MINUTE
Ligue 1
Ramos, primele impresii după debutul la PSG! Ce spune despre relația cu Messi: "Încă ne descoperim!"
ACUM 43 MINUTE