În 2019, pe când era în staff-ul lui Laurențiu Diniță la Concordia Chiajna, Martin Tudor s-a simțit extrem de rău după un antrenament. Ilfovenii se aflau în acel moment într-un cantonament în Turcia, iar fostul portar a fost transportat la un spital de acolo. Medicii i-au descoperit probleme caridace, lucru care l-a speriat pe Tudor teribil.
"Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simțit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigații și îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul. Știu că atunci s-a speriat foarte tare", a declarat Laurențiu Diniță pentru Gazeta Sporturilor.
Vârsta lui Martin Tudor (43 de ani) nu indica faptul că problemele ar putea să îl coste viața, mai ales că acesta avea un stil destul de sănătos. Singurul viciu, la care nu a reușit să renunțe nici după episodul de anul trecut, era fumatul.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 40 MINUTE
De-a lungul carierei de jucător, Martin Tudor a apărat la Olimpia Satu Mare, Jiul Petroşani, Steaua, CFR Cluj şi U Cluj. Cea mai bună perioadă a traversat-o la echipa bucureşteană, unde a câştigat două titluri de campion, în sezoanele 2000/2001 şi 2004/2005.
După retragere, Tudor a fost antrenor cu portarii la mai multe echipe, precum FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reşiţa, FC Voluntari, Sportul Snagov sau chiar naţionala României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 11 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 15 ORE