Wayne Rooney a declarat că fostul său coleg de la Manchester United, Park Ji-sung era la fel de important pentru succesul clubului precum Cristiano Ronaldo. Capacitatea sud-coreeanului de a se sacrifica pentru binele echipei fiind crucială.
Park și Ronaldo au petrecut patru ani împreună pe Old Trafford, câștigând trei titluri consecutive în Premier League, Cupa Ligii și Champions League înainte ca portughezul să meargă la Real Madrid în 2009.
”Este ciudat dar dacă îi spui unui copil de 12 ani de Cristiano Ronaldo, imediat vor ști cine e dar dacă îi vei spune de Park Ji-sung, poate nu-l vor recunoaște. Dar toți cei care au jucat alături de Park știu că a fost la fel de important ca Ronaldo pentru succesul nostru. Pentru tot ce a oferit grupului, asta este important. Echipa este importantă, nu starurile”, a scris Rooney în Sunday Times.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 6 ORE
”Dacă înțelegi importanța echipei, vei înțelege de ce ai nevoie pentru a câștiga. Nu este vorba doar despre jocul de echipă, ci și despre mentalitatea de echipă care aduce titluri. Să joci pentru alții înseamnă și să asculți instrucțiunile managerului. Un singur jucător care nu are disciplina necesară distruge întreg planul de joc”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 7 ORE