Wayne Rooney a declarat că fostul său coleg de la Manchester United, Park Ji-sung era la fel de important pentru succesul clubului precum Cristiano Ronaldo. Capacitatea sud-coreeanului de a se sacrifica pentru binele echipei fiind crucială.
Park și Ronaldo au petrecut patru ani împreună pe Old Trafford, câștigând trei titluri consecutive în Premier League, Cupa Ligii și Champions League înainte ca portughezul să meargă la Real Madrid în 2009.
”Este ciudat dar dacă îi spui unui copil de 12 ani de Cristiano Ronaldo, imediat vor ști cine e dar dacă îi vei spune de Park Ji-sung, poate nu-l vor recunoaște. Dar toți cei care au jucat alături de Park știu că a fost la fel de important ca Ronaldo pentru succesul nostru. Pentru tot ce a oferit grupului, asta este important. Echipa este importantă, nu starurile”, a scris Rooney în Sunday Times.
Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM 13 MINUTE
”Dacă înțelegi importanța echipei, vei înțelege de ce ai nevoie pentru a câștiga. Nu este vorba doar despre jocul de echipă, ci și despre mentalitatea de echipă care aduce titluri. Să joci pentru alții înseamnă și să asculți instrucțiunile managerului. Un singur jucător care nu are disciplina necesară distruge întreg planul de joc”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ce șanse avem să ajungem la Euro 2024!? Cum arată grupa ideală și în ce grupă am avea șanse "0"
ACUM O ORĂ