"Cu Mauricio Pochettino, multe lucruri s-au schimbat. Înainte erau lucruri care nu funcționau. Cu toții aveam nevoie de o schimbare din punct de vedere psihologic. Personal, dar și colectiv, lucrăm mult mai bine decât înainte", a declarat Paredes, conform TF1, citat de DigiSport.
Thomas Tuchel a fost demis în decembrie 2020 de la Paris Saint-Germain, chiar dacă germanul are în palmares două titluri cucerite cu formația din capitala Franței.
Marea dorință a patronilor din Qatar a fost întotdeauna cucerirea UEFA Champions League, dominarea în Ligue 1 fiind de mult asigură datorită unui buget net superior adversarelor interne.
Ligue 1
OM – PSG 0-0 | Le Classique s-a terminat nedecis! PSG a evoluat în 10 în repriza secundă
ACUM 5 ORE

Thomas Tuchel, un succes la Chelsea

Tuchel a reușit să ducă PSG în premieră în finala UEFA Champions League, pierdută la limită în fața celor de la Bayern Munchen. Cu toate acestea, Tuchel a plecat în urma mai multor neînțelegeri cu conducerea parizienilor, neamțul fiind nemulțumit de campania de transferuri coordonată de directorul sportiv Leonardo.
Din ianuarie Tuchel este principal la Chelsea iar germanul are parte de un început extraordinar pe banca londonezilor. Tuchel se apropie de trei luni pe banca lui Chelsea fără înfrângere iar recent a calificat echipa atât în sferturile UEFA Champions League dar și în semifinalele Cupei Angliei.
Serie A
Inter - Juventus 1-1. Derby d'Italia, decis în minutul 89, de VAR
ACUM 6 ORE
Ligue 1
Momente incredibile în Marseille – PSG! Messi și Neymar, protejați de scutieri
ACUM 6 ORE