Situația de la Spurs e una specială, Son şi Kane fiind accidentaţi, însă Mourinho a început să deranjeze tot mai mulți suporteri cu stilul său. Condus pe propriul teren, "Specialul" a așteptat minutul 90+1 pentru a-l introduce pe singurul atacant de careu apt din lot, Troy Parrott. Lucru care i-a enervat pe fani, în condițiile în care Tottenham era condusă de aproape 20 de minute. Mulți dintre ei i-au cerut pentru prima oară demisia, cu toate că nu lusitanul e principalul vinovat pentru situația traversată de club.
În conferinţa de presă de dinainte de confruntarea cu Norwich, din Cupa Angliei, tehnicianul portughez a vorbit despre nemulţumirile fanilor lui Spurs, pe care le consideră neîntemeiate.
"Era un băiat în spatele băncii noastre la ultimul meci. "Bagă-l pe Troy, bagă-l pe Troy". Sunt convins că nu ştie cine e Troy şi ce poate face. Toţi ne pricepem la fotbal, sunt sigur că cei mai mulţi fani ai lui Tottenham nu ştiu dacă Troy are păr lung sau scurt, dacă e blond sau brunet", a spus "Specialul", potrivit Sky Sports.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18

Troy Parrott, un fotbalist care promite

În vârstă de 18 ani, Parrott este un produs al Academiei clubului, iar Mourinho crede că are nişte calităţi care îl vor transforma într-un jucător important pentru Tottenham. Totuşi, în acest moment vârful de atac trebuie să mai crească, mentalitatea din acest moment nefiind una de jucător profesionist.
"I-am zis lui Parrott: "de ce crezi că te antrenezi în fiecare zi cu noi şi nu cu cei de la grupa ta de vârstă? Pentru că tu ai ceva şi faci ceva în plusă faţă de ei". Are un potenţial enorm, dar trebuie educat, trebuie crescut. De fiecare dată când joacă cu puştii, are o atitudine de genul "Eu nu ar trebui să fiu aici, sunt prea bun să joc aici". E un proces prin care trebuie să treacă, dar sunt convins că va confirma. Port aceleaşi discuţii cu el precum am făcut cu Scott McTominay, văd multe similarităţi între ei din punct de vedere al traiectoriei", a mai spus tehnicianul portughez.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48