Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu Răzvan Marin titular, Ajax a suferit o nouă înfrângere și are cea mai neagră serie din 1956

Sebastian Ujica

Actualizat 16/12/2019 la 08:02 GMT+2

Ajax continuă să fie lider în Eredivisie însă tocmai a trecut prin cea mai proastă săptămână din ultimele 6 decenii.

Razvan Marian Ajax

Credit imagine: Getty Images

În doar 7 zile, Ajax a suferit 3 înfrângeri grele: 0-2 pe propriul teren cu Willem II, 0-1 pe propriul teren cu Valencia și 0-1 în deplasarea de la AZ Alkmaar. Este pentru prima dată din 1956 când Ajax pierde 3 partide consecutive fără să înscrie vreun gol! Iar înfrângerea cu Valencia a dus și la eliminarea din UEFA Champions League. Ajax poate fi adversara CFR-ului la tragerea la sorți din Europa League.
Rezervă în primele 2 înfrângeri, Răzvan Marin a fost introdus pe teren din primul minut de către Erik Ten Haak în derby-ul cu ocupanta locului 2, AZ Alkmaar. Marin a avut un început ezitant de meci, apoi și-a revenit și a fost unul dintre jucătorii cei mai buni ai lui Ajax cu Alkmaar. Românul a fost înlocuit pe final de meci.

Reacția lui Ten Hag

Antrenorul celor de la Ajax, Erik Ten Hag, a considerat că echipa sa a pierdut nemeritat partida cu Alkmaar.
Acest meci nu merita o câștigătoare, însă dacă rezultatul era să fie altul decât egal, atunci echipa care merita să ia punctele era Ajax. Trebuie să ne uităm în oglindă, facem greșeli inacceptabile în ultima fază a jocului. Cred că am făcut multe lucruri corecte astăzi. AZ presează puternic, dar și noi facem asta. Nu am lăsat-o pe AZ să-și impună jocul.
Știm că avem multe probleme cu forma fizică a grupului și accidentările. Trebuie să ne recuperăm rapid și să joace echipa care ne dorim. Nimeni nu apucă să termine vreun meci fără o zgârietură
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo