Cireașa de pe tort a fost eșecul din derby-ul cu Feyenoord din ultima etapă (3-1). Berghuis a reușit un hattrick pentru Feyenoord, în timp ce golul de onoare al formației din Eindhoven a fost reușit de Pereiro.

"Declinul este unul prea mare și nu este demn de un club ca PSV. Meciurile din competiții sunt momentele decisive, dar și procesul din jurul acestora este foarte important. Interesul clubului a fost întotdeauna primordial. Evaluarea a dus, în cele din urmă, la această decizie neplăcută. Am încercat cu toții să facem ceva pentru a evita asta, dar, din păcate, nu am reușit.", a declarat Toon Gerbrands, managerul general de la PSV.

Europa League
Meciuri de foc în "16-imile" Europa League! Cu cine joacă românii rămași în competiție
14/12/2020 LA 11:46

În comunicatul emis de olandezi, se menționează că antrenorul interimar al formației PSV Eindhoven va fi anunțat în decursul zilei de luni.

https://i.eurosport.com/2019/12/16/2737623.jpg

Bommel, dorit în trecut de Barca și Bayern

În urmă cu un an, presa internațională susținea că Van Bommel era dorit pe banca celor Bayern și Barcelona, pentru care olandezul a evoluat în cariera de fotbalist. Perioada petrecută la cârma lui PSV a fost prima sa experiență ca antrenor principal la o echipă de seniori.

Mark van Bommel a ajuns la PSV în iunie 2018. În stagiunea precedentă, managerul olandez a încheiat pe locul secund în campionat, la 3 puncte în spatele campioanei Ajax. Pe plan european, PSV a încheiat pe ultimul loc grupa B din Champions League, în spatele lui Inter, Tottenham și Barcelona.

În sezonul actual, PSV a înregistrat nouă victorii, patru remize și patru înfrângeri în campionat și ocupă locul 4, după 17 runde. Lider este Ajax, cu 41 de puncte. De asemenea, PSV a fost eliminată din Europa League, terminând pe locul trei o grupă din care au mai făcut parte LASK Linz, Sporting Lisabona și Rosenborg.

Fotbal
Ultima șansă pentru Mario Gotze! Echipa surpriză pentru care a semnat fostul campion mondial
06/10/2020 LA 21:07
Fotbal
#EuroScout Mohammed Ihattaren, copilul minune al Olandei
11/09/2020 LA 14:16