Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Dusan Tadic, atacat de fanii rivalei după derby-ul PSV-Ajax! "Lăncierii" au depus plângere

Nicu Savin

Actualizat 01/03/2021 la 10:27 GMT+2

Tensiunea a atins cote înalte în timpul și după marele derby al campionatului olandez dintre PSV și Ajax. Dusan Tadic a adus un punct nesperat pentru "lăncieri" pe finalul partidei, dar apoi a fost la un pas de încăierare cu un adversar, iar la final a fost atacat cu monede de fanii din Einhoven.

PSV-Ajax 1-1 (28.02.2021)

Credit imagine: Eurosport

Ca de fiecare dată, un meci între PSV și Ajax naște orgolii foarte mari, iar partida de ieri nu a făcut excepție. Duelul de pe Philips Stadion era poate ultima șansă pentru PSV de a rămâne în lupta pentru titlu, deoarece Ajax avea 6 puncte în plus în clasament și un meci mai puțin disputat.
PSV a condus cu 1-0 după golul marcat de Eran Zahavi în minutul 39 și a ținut de scor până în prelungirile partidei. Ajax a egalat însă printr-un penalty transformat cu sânge rece de Dusan Tadic, iar un nou titlu este din ce în ce mai aproape.
Înainte de executarea penalty-ului, Denzel Dumfries (PSV) a încercat să pună o presiune suplimentară pe Tadic și i-a spus câteva cuvinte. Sârbul a marcat, dar apoi nu s-a bucurat cum era normal, ci s-a îndreptat amenințător către adversarul său pentru a-i reproșa cuvintele de dinainte. Jucătorii au fost cu greu potoliți, dar a fost suficient ca starea de tensiune să se transmită și fanilor, care erau strânși în număr mare în afara arenei.
"Mi-a spus că voi rata, pentru că sunt un laș și nu un lider adevărat!", a dezvăluit Tadic după meci, motivându-și astfel supărarea la dresa lui Dumfries.

Dusan Tadic, atacat cu monede de fanii lui PSV

Supărați pe rezultat, fanii lui PSV nu a plecat acasă, ci i-au așteptat pe jucătorii lui Ajax la ieșirea de pe stadion, iar ținta atacurilor a fost evident, Dusan Tadic. Suporterii nu s-au mulțumit să-l apostrofeze doar verbal pe căpitanul lui Ajax, ci au aruncat cu monede înspre acesta, iar camerele au surprins cum sârbul este lovit în cap cu un astfel de obiect, deși era protejat de mai mulți bodyguarzi.
Potrivit voetbalzone.nl, oficialii lui Ajax au depus plâgere penală, iar atacatorii au fost reținuți de poliție, urmând a fi trimiși în judecată.
În urma remizei de pe terenul lui PSV, Ajax rămâne lider autoritar în Eredivisie, având în continuare 6 puncte peste PSV, dar și un meci în minus. Practic, Ajax e aproape campioană, ținând cont de faptul că au mai rămas numai 10 etape de disputat din actuala stagiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo