Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ajax face din nou spectacol! După 4-0 cu Dortmund, a venit rândul lui PSV să fie distrusă de campioana Olandei

Romeo Ene

Actualizat 24/10/2021 la 23:10 GMT+3

Ajax a făcut din nou spectacol în fața propriilor suporteri în derby-ul primelor două clasate din Olanda, învingând-o pe PSV cu un incredibil 5-0.

Ajax Amsterdam zerlegt den Tabellenzweiten aus Eindhoven

Credit imagine: SID

Trupa lui Erik Ten Hag traversează o perioadă extraordinară din punct de vedere al rezultatelor. Cu 9 puncte din 9 posibile în grupele UEFA Champions League, "lăncierii" au parte de un sezon fabulos până în acest moment.
În derby-ul cu PSV, Ajax a condus cu 1-0 la pauză, iar repriza a doua a aparținut în totalitate campioanei Olandei, care s-a distrat cu formația de pe locul 2.

Ajax are cel mai bun golaveraj din Europa, 37-2!

Ajax este lider în Olanda după primele 10 etape, cu 25 de puncte, însă are un golaveraj uluitor, cel mai bun din Europa.
Trupa lui Erik Ten Hag are o medie de aproape 4 goluri pe meci, primind doar 2 goluri, un golaveraj impresionant, iar dacă ținem cont și de parcursul din UEFA Champions League, Ajax poate fi din nou una dintre surprizele competiției, precum în urmă cu 3 sezoane, atunci când a ajuns în semifinale.
De remarcat faptul că "lăncierii" au avut 5 marcatori diferiți în derby-ul cu PSV. Steven Berghuis a deschis scorul în minutul 19, din pasa lui Tadic.
Haller a dublat avantajul echipei sale în minutul 56, din pasa aceluiași Tadic, Antony și Klaassen au mărit proporțiile scorului, înainte ca același Dusan Tadic să înscrie golul cu numărul 100 pentru Ajax în campionat, la ultima fază a meciului.
Succesul categoric în fața lui PSV vine la doar câteva zile după o altă victorie categorică, 4-0 cu Borussia Dortmund, în grupele UEFA Champions League.
4 puncte avans are Ajax față de PSV, după primele 10 etape. Utrecht se află pe locul 3, cu 20 de puncte, în timp ce Feyenoord este pe 4, cu 19 puncte.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo