Poliţia olandeză a folosit tunuri cu apă pentru a-i dispersa pe suporterii adunaţi în jurul stadionului din Rotterdam, cu ocazia derby-ului Feyenoord - Ajax Amstedam (scor 0-2), disputat duminică în cadrul etapei a 17-a din Eredivisie.
Un autogol al argentinianului Marco Sensi în finalul primei reprize (44) şi un penalty transformat de sârbul Dusan Tadic în partea secundă (81) au decis soarta acestui meci, disputat cu porţile închise din cauza noilor restricţii pentru combaterea răspândirii coroanvirului, intrate în vigoare duminică în Ţările de Jos.
Liga
Chelsea vrea să transfere un jucător de la Barcelona! Cine este fotbalistul dorit de Tuchel
14/01/2022 LA 14:36

Autocarul lui Ajax a fost atacat de fanii lui Feyenoord

Agenţia de presă ANP relatează că autocarul cu care jucătorii lui Ajax Amsterdam au sosit la stadionul De Kuip a fost ţinta fumigenelor şi petardelor aruncate fanii lui Feyenoord, adunaţi în jurul arenei.
Conform aceleiaşi surse, suporterii au aruncat cu petarde şi sticle inclusiv în forţele de ordine, care au folosit tunuri cu apă pentru a-i dispersa, mai multe persoane fiind reţinute.
Meciul dintre cele două rivale din fotbalul olandez a fost mai tensionat ca de obicei, după transferul lui Steven Berghuis de la Feyenoord la Ajax, în vara acestui an.
Sursa: Agerpres
Eredivisie
Ajax l-a cedat pe David Neres la Șahtior! "Lăncierii" vor un jucător din Premier League în locul său
14/01/2022 LA 13:55
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15