După eșecul usturător de pe Stamford Bridge, 0-4, Manchester United mai primește o lovitură dureroasă după partida cu Chelsea. Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Jose Mourinho în acest sezon, Eric Bailly, s-a accidentat serios la genunchi și va absenta două luni, conform informațiilor oferite de club.
Ivorianul a fost cumpărat de United în această vară de la Villarreal pentru aproximativ 33 de milioane de euro. Interesant este că, la momentul încheierii tranzacției, Jose Mourinho a spus că îi este frică de o posibilă accidentare de lungă durată, ceea ce s-a și întâmplat, spre disperarea fanilor lui United. Cel mai probabil, Bailly se va întoarce în echipa "diavolilor" abia la finalul lui 2016 sau la începutul lui 2017.
"Mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere pe care le-am primit de la accidetare. Sper să pot juca din nou pentru United și pentru <<Elefanți>> (n.r. naționala Coastei de Fildeș) în mai puțin de două luni", a scris jucătorul în vârstă de 22 de ani pen contul personal de Instagram.
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 8 MINUTE
Absența lui Bailly din echipa lui Jose Mourinho s-ar putea extinde la aproape trei luni și jumătate, cât ar însemna durata accidentări plus prezența la Cupa Africii pe Națiuni, care se va juca în februarie 2017.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
ACUM 18 MINUTE