Eric de Oliveira a fost transportat de urgență la spital, în această seară. Fostului fotbalist i s-a făcut rău în timp ce era acasă, alături de soția sa, și a fost dus cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș.
Potrivit GSP, medicii i-au pus diagnosticul de blocaj renal. Din fericire, Eric este conștient, iar în aceste momente se află sub supravegherea doctorilor, care i-au făcut o angiografie cu tomografie computerizată pentru a afla dacă are nevoie de o operație sau doar de un stent ureteral.
Se pare că rinichii brazilianului ar fi afectați serios. Sursa citată menționează că familia a confirmat problemele cu care se confruntă fostul fotbalist.
Romanian Liga I
Eric de Oliveira și-a ales favoritul din Liga 1! Pe cine susține în lupta pentru titlu
02/05/2022 LA 10:13
În weekend, Eric de Oliveira ar fi trebuit să participe la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, organizat la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival.
Citește și:
Eric a fost printre cei mai buni fotbaliști străini care au evoluat vreodată în Liga 1. În cele 222 de meciuri disputate pentru Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanţa şi FC Voluntari, Eric a marcat 66 de goluri, fiind cel mai bun marcator străin din istoria campionatului României.
Ajuns la 36 de ani, Eric de Oliveira s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut, după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.
Brazilianul trăiește în România și este foarte atent la ceea ce se întâmplă în fotbalul autohton, în stagiunea precedentă implicându-se în salvarea echipei pentru care a jucat în ultima parte a carierei.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Reacție vehementă despre posibilitatea transferului lui Dorin Rotariu la FCSB: "Exclus!"
ACUM 2 ORE