Eric Dier, mijlocașul lui Tottenham, a fost implicat într-o altercație cu un fan al lui Tottenham după loviturile de departajare după care echipa antrenată de Jose Mourinho a fost eliminată din Cupa Angliei. Sezonul celor de la Spurs a luat o cu totul altă întorsătură după ce a fost eliminată din Cupă, asta în condițiile în care s-au aflat la conducere aproape tot meciul, până în minutul 78. Norwich s-a impus apoi la penalty-uri.
În orice caz, show-ul a continuat după meci în tribune, acolo unde Dier a sărit nervos peste măsură pentru a confrunta un suporter. La conferința de presă, Jose Mourinho a spus că mijlocașul lui Spurs, Dier, a reacționat astfel din cauza insultelor aduse de unii suporteri la adresa fratelui lui. În orice caz, agenții de pază au intervenit imediat.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25
Nu cred că un asemenea gest aparține jocului. Meciul a fost o reprezentare fantastică a Cupei Angliei, însă nu pot fugi de această întrebare. Cred că ce a făcut Eric Dier în această seară a fost total neprofesionist, însă când cineva își jignește familia... în special fratele mai mic... Fratele mai mic nu a fost prea încântat de situație, Eric la fel, dar ca profesionist nu poți face așa ceva. Dacă clubul va lua măsuri împotriva lui Dier... atunci nu voi fi de acord, însă ce a făcut el e total greșit. – Jose Mourinho
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18