Mijlocașul danez a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Spurs, dorindu-și o nouă provocare. De altfel, el s-a înțeles deja cu Inter, urmând să câştige 100.000 de lire/săptămână, adică peste 5 milioane de euro anual. Tottenham a făcut toate eforturile să nu îl piardă gratis şi i-a propus formaţiei din Serie A să îl achiziţioneze pe mijlocaş încă de acum, pentru o sumă mult sub cota de piaţă, 20 de milioane de euro.
Inter, care e în cărți pentru un titlu istoric în Serie A, a răspuns pozitiv, dar a făcut inițail o ofertă mult sub așteptările londonezilor, 12 milioane de euro. Negocierile au continuat, iar italienii au venit azi cu o ofertă îmbunătățită, care pare să le convină șefilor finalistei Champions League: 15 milioane de euro + 3 milioane sub formă de bonusuri.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 4 ORE
Simt că sunt într-o perioadă a carierei mele când aș vrea să încerc ceva nou. Am tot respectul pentru tot ce se întâmplă la Tottenham și nu am nimic negativ de spus. Dar am spus că îmi doresc ceva nou | Christian Eriksen
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 8 ORE