Eriksen s-a confruntat cu o problemă neplăcută în această săptămână. De la transferul său de la Tottenham la Inter, danezul nu și-a găsit o casă în Milano, stabilimentele vizitate nefiind pe gustul său. Ca atare, mijlocașul era cazat la hotel, doar că într-una dintre serile trecute nu a mai putut intra în unitate. În hotel fuseseră descoperiți mai mulți oameni cu COVID-19, iar managerul a decis de urgență să închidă tot și să se intre în carantină, pentru a limita expunerea.
"Eriksen, lăsat pe stradă de coronavirus", este titlul dat de Marca, care apoi notează: "Danezul a avut parte de momente neplăcute la Milano. El încă nu și-a găsit o casă și era cazat la un hotel din Lombardia. Acesta a fost închis complet cu angajații înăuntru, din cauza COVID-19, astfel că Eriksen nu avea unde să doarmă în seara respectivă. Inter i-a găsit imediat un apartament, iar jucătorul a intrat în carantină".

Inter a intrat în carantină după întâlnirea cu Juventus

Cupa Mondială FIFA
"Necunoscuții" care au explodat la Mondial. Valorau foarte puțin, acum marile cluburi se bat pe ei
ACUM 14 MINUTE
Fundașul central al lui Juventus, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv pentru noul virus COVID-19. Campioana Italiei, Juventus Torino, a anunțat, miercuri, că fundașul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Juventus U23 a jucat cu o lună în urma împotriva clubului Pianese, cu câteva zile înainte ca jucătorii și antrenorul acestei formații să fie testați pozitiv.
Duminica trecută, Juve și Inter s-au întâlnit la Torino în "Derby d'Italia", partidă câștigată de "Bătrâna Doamnă", scor 2-0, astfel că nerazzurrii s-au văzut obligați să intre în carantină, pentru că au interacționat cu Rugani.
După anunțul celor de la Juventus potrivit căruia Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru COVID-19, FC Internazionale anunță că toate activitățile competiționale sunt suspendate până la o dată ulterioară. Clubul urmează acum pașii în conformitate cu procedurile necesare – comunicat Inter
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai tare Campionat Mondial din istorie. Doar CM 1994 se apropie de ce avem în Qatar
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM O ORĂ