Christian Eriksen este pregătit să revină pe teren, după episodul nefericit petrecut la Campionatul European din această vară. Danezul în vârstă de 29 de ani are acum un defibrilator cardiac intern, după ce a suferit un stop cardiac în timpul partidei dintre Danemarca și Finlanda.
Eriksen nu a mai jucat de la acel moment, dar este pregătit să revină pe terenul de fotbal. Cu toate acestea, Eriksen nu o va face în Italia, acolo unde evoluează din 2020 la Inter. Regulile din Italia interzic jucătorilor care au probleme la inimă să joace, chiar și cu un dispozitiv ca cel al lui Eriksen. Astfel, danezul de 29 de ani caută o echipă unde ar putea să revină
Cupa Mondială FIFA
Ratarea lui Messi cu Polonia poate fi cu noroc pentru Argentina! Ce s-a întâmplat în '78 și '86
ACUM 13 MINUTE

Eriksen, tentat să revină la Ajax Amsterdam

Spre deosebire de Italia, Olanda nu are astfel de reguli în ceea ce privește problemele jucătorilor. Ba mai mult, la fosta echipă a lui Eriksen, Ajax Amsterdam, Daley Blind evoluează cu un dispozitiv asemănător.
Potrivit Corriere dello Sport, o revenire la Ajax este tentantă pentru danez, după veștile că nu poate continua în Italia. Eriksen se află sub contract cu Inter până în 2024, iar "nerazzurri" sunt de așteptat să ia o decizie în privința acestuia în viitorul apropiat. Potrivit aceleiași surse, Eriksen și Inter se află în relații foarte bune.
Christian Eriksen a evoluat pentru Ajax Amsterdam în perioada 2010-2013, acolo unde a înscris de 32 de ori și a oferit 65 de pase de gol în 163 de partide jucate în tricoul olandezilor.
De asemenea, oficialii celor de la Inter Milano se așteaptă să primească și o compensație financiară de la UEFA, deoarece Eriksen a devenit indisponibil în timpul unei partide care s-a desfășurat într-o competiție sub egida forului continental.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM 29 MINUTE
Fotbal
Nicolae Stanciu, tot mai aproape de revenirea în Europa: "Suntem în contact cu el tot timpul"
ACUM O ORĂ