N'Golo Kante este fără îndoială unul dintre cei mai importanți jucători din lume, chiar dacă cei mai mulți sunt impresionați mai degrabă de jucătorii de atac, care creează faze de poartă și înscriu. Cu plămâni "de oțel", sportivul din Hexagon aleargă, potrivit Opta, în medie cu 2 kilometri mai mult decât orice coechipier de la Chelsea. Lider incontestabil la recuperări și intercepții în ultimele sezoane de Premier League, Kante a fost gratulat de Paul Pogba, care îl știe bine pe mijlocașul de pe Stamford Bridge de la naționala Franței.
Pregătirea fizică e capitolul la care excelează cel mai mult Kante, acesta fiind capabil să alerge timp de 90 de minute în același ritm. Munca enormă pe care o depune pe teren are explicații fără doar și poate în moștenirea genetică, însă francezul e 100% dedicat pentru a progresa chiar și la o categorie în care e deja printre cei mai buni din lume.
"E cel mai iubit jucător din istoria fotbalului. Nu ai cum să nu îl iubești pe acest băiat. Nu există persoană care să poată spună ceva rău despre el. E imposibil să găsiți pe cineva, credeți-mă. E umil, bun și un profesionist desăvârșit. Nu se plânge niciodată, muncește enorm, muncește tot timpul", a spus Pogba despre Kante, potrivit beIN Sports.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59

Pogba: "Dacă îl ai pe Kante, ce ai putea să îți dorești mai mult?"

Pogba a vorbit și despre capacitatea incredibilă a lui Kante de a alerga și de a acoperi suprafețe mari de teren. "Omul cu trei plămâni" a fost un artizan al titlului cucerit de Leicester, acum scrie istorie pentru Chelsea, alături de care joacă în finala Champions League și a fost poate cel mai important om al Franței la Mondialul cucerit în 2018, în Rusia.
"E peste tot pe teren. Nu îl vezi în preajma ta și deodată apare de nicăieri. Recuperează, dar e extrem de util și pe faza de construcție, deși asta nu se vede mereu. E peste tot și e incredibil să ai un astfel de jucător alături de tine. Ce ai putea să îți dorești mai mult?", a mai spus mijlocașul lui Manchester United.
Kante este, grație calităților sale, garantul succesului. După titlul din 2016, cu Leicester, el s-a transferat la Chelsea, pe care a ajutat-o imediat să câștige titlul în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22