Britanicii au considerat că prestația lui Hagi Jr, într-un meci cu miză uriașă, a fost sub nivelul său optim și i-au oferit nota 4.
Jurnaliștii The Scottish Sun au scos în evidență faptul că internaționalul român a creat prea puține faze de poartă și că a ratat o ocazie foarte mare în prima repriză a duelului de pe Ibrox.
"Steven Gerrard vrea ca Ianis să creeze (n.r. - șanse), dar nu a dat dovadă de viclenia necesară. A ratat o ocazie în debutul partidei. A pierdut posesia și a părut, în general, obosit. Lipsă de ritm evident la acest nivel. Nota 4.", a notat The Scottish Sun.
Cupa Mondială FIFA
Kane, după ce a stabilit un record care probabil nu va fi doborât vreodată: "Sunt foarte mulţumit"
ACUM 6 MINUTE

Boyd, fostul mare jucător al lui Rangers, a sărit în apărarea lui Ianis Hagi

Printre cei care consideră că Ianis nu merita să primească acele critici dure se numără și Kris Boyd, fostul mare atacant al lui Rangers.
Boyd a evoluat la formația din Glasgow în perioada 2006-2010, dar și în sezonul 2014/2015, reușind să înscrie 113 goluri și să cucerească 6 trofee, printre care se numără 2 titluri în Scoția. De notat că fostul vârf al lui Rangers a ieșit de 5 ori golgheter în campionatul Scoției.
Întrebat despre evoluția lui Ianis din meciul cu Lech Poznan, Boyd s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că românul a fost criticat:
"Eu cred că a avut o prestație decentă cu Lech Poznan, care îi poate oferi încredere pentru meciurile viitoare. M-am săturat să tot aud oameni care au o problemă cu Ianis Hagi, oameni care spun că nu face diferența în meciurile cu miză.
Eu știu din propria experiență că golurile și assist-urile, chiar dacă sunt cu echipe mai mici, aduc încredere și trofee pentru echipă.", a spus Kris Boyd, pentru The Scottish Sun.
În sezonul curent, Ianis Hagi a contribuit la 9 goluri pentru trupa pregătită de Steven Gerrard: 1 gol și 8 assist-uri.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Cupa Mondială FIFA
Robert Lewandowski, eliminat de la Mondial, cu gândul la următorul turneu final: "Fizic, nu mă tem"
ACUM 21 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Anglia, a patra echipă calificată în sferturi.Duel cu campioana en-titre pentru un loc în semifinală
ACUM O ORĂ