Fabrizio Loffreda povestește pentru The Athletic momentul în care a primit telefonul. Loffreda este președintele ligii de amatori de fotbal în 8 și nimic nu se întâmplă fără acordul său. La celălalt capăt al firului era Carlo Cancellieri, un antreprenor important din Roma, care se învârte în cercuri înalte. El i-a transmis lui Loffreda că vrea să înscrie o echipă în campionat, dar vrea să treacă peste pașii obișnuiți pentru că acea echipă avea în componență jucători importanți. Loffreda, neîncrezător, l-a pus pe Cancellieri să numească acei jucători. Când răspunsul a fost Totti, întreaga conversație a luat altă turnură.
Doar câteva luni mai târziu, în septembrie 2019, Totti Sporting Club își începea viața în Serie A cu o victorie cu 4-2 în fața celor de la Atletico Winspeare: ”Nu credeam că o să joace. Apoi am făcut cunoștință cu el. Francesco a fost sincer și mi-a spus că dacă îi ofer condiții bune, va veni și va juca”, a declarat Loffreda pentru The Athletic.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 10 ORE
”Mă gândeam că o să joace de două sau trei ori pe an. Dar joacă în fiecare săptămână. Cred că a ratat doar două meciuri. Unul pentru că a prezentat tragerea la sorți la Euro. Și e impresionant nu doar că joacă aici, unde e chiar terenul lui, dar luni o să avem meci în Centocelle, unul dintre cartierele rău famate din Roma și vor fi 3000 de oameni în tribune. Totti va fi acolo”, a afirmat Loffreda.
https://i.eurosport.com/2020/01/15/2753840.jpg

”De când a venit Totti, totul a explodat”

”Avem o companie media numit Fanner. Este a fratelui meu. Ei filmează și fac rezumatele tuturor meciurilor. De când a venit Francesco totul a explodat. Înaintea aveam 2.000 de vizualizări pe meci. Acum ajungem și la 100.000 și minim 30-40.000”, povestește Loffreda.
Oamenii vin în număr din ce în ce mai mare la meciuri nu doar pentru Totti însă. Prezența sa a atras și alte mari nume din fotbalul mondial. În fiecare săptămână te poți aștepta la o nouă apariție. Mirko Vucinic, câștigător de Serie A cu Juventus, a jucat în atac alături de Totti în partida cu Winspeare în septembrie. De asemenea, Alberto Aquilani, fost jucător la Liverpool, Milan și Juventus, este și el prezent ocazional. Recent și-a făcut apariția și David Pizzaro, fost coleg cu Totti la Roma, pentru a controla jocul la mijloc.
Sursă foto: The Athletic
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 11 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 12 ORE