France Football a anunțat cea mai bună echipă din istoria fotbalului, din care fac parte nume legendare precum Maradona, Pele și Ronaldo Nazario. Misiunea celor 140 de jurnaliști care au votat a fost extrem de dificilă, ținând cont de numărul mare de fotbaliști care au scris istorie de-a lungul timpului.
Samuel Eto'o, unul dintre jucătorii aflați pe lista nominalizaților, nu a fost inclus în primul "11" ideal și n-a ezitat să-și exprime nemulțumirea. Fostul mare atacant de la Barcelona, Inter și Chelsea a răbufnit în mediul online când a văzut că niciun fotalist african nu a prins echipa anunțată de France Football.
"Ballon D'or Dream Team", cea mai bună echipă in istoria fotbalului:
Cupa Mondială FIFA
Succesul de la Copa America l-a eliberat pe Messi: "Leo este fericit. Copa America i-a dat viață"
ACUM 33 MINUTE
  • Lev Yashin - Cafu, Franz Beckenbauer, Paolo Maldini - Lothar Matthaus, Xavi, Pele, Maradona - Lionel Messi, Ronaldo Nazario, Cristiano Ronaldo

Eto'o a răbufnit când a văzut echipa ideală anunțată de France Football

Evident, în presa internațională au fost aduși în discuție și marii absenți din echipa de vis anunțată de France Football. La rândul său, Eto'o a decis să atragă atenția faptului că niciunul dintre jucătorii africani aflați pe lista nominalizaților, precum el însuși, Didier Drogba și George Weah, n-au primit un loc în primul "11" ideal.
"Noi, africanii, nici nu existăm", a fost replica lui Eto'o, pe rețelele de socializare.
Nu este prima oară când Eto'o se enervează din cauza galei istorice organizate de France Football. În momentul în care francezii au anunțat lista nominalizaților, camerunezul a criticat aspru faptul că era trecut pe postul de extremă dreapta, deși el a evoluat cea mai mare parte a carierei ca atacant central.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Fotbal
VIDEO | Amicalul Hearts - Almeria, întrerupt după o bătaie generală între jucători! "A fost iadul"
ACUM 37 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tite, responsabil de accidentarea lui Gabriel Jesus? Cum se apără selecționerul
ACUM O ORĂ