Mașina fostului atacant al Barcelonei a fost declarată "daună totală" după ce a fost acroșată violent de un autobuz. Din fericire, Eto'o nu a suferit răni severe și este în stare stabilă.
Potrivit BBC, citată de Mundo Deportivo, Eto'o se afla la volanul mașinii sale în regiunea Nkongsamba, din vestul țării, când a fost lovit de un autobuz. Accidentul a fost extrem de violent, iar ambulanța și-a făcut apariția foarte repede pentru a-i acorda primul ajutor fostului internațional.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 18 MINUTE

Eto'o, implicat într-un accident teribil în țara natală

Potrivit jurnalistului Martin Camus, Eto'o se află în stare stabilă. Așa cum se vede și în poze, partea din față a mașinii lui Eto'o a fost complet distrusă în momentul contactului cu autobuzul.
În continuare, medicii vor efectua mai multe teste pentru a se asigura că fostul atacant este 100% în regulă în urma accidentului.
Eto'o a avut o carieră impresionantă, jucând la echipe uriașe precum Real Madrid, Barcelona, Inter și Chelsea. Atacantul camerunez a cucerit 18 trofee de-a lungul carierei, printre care se numără 3 Ligi ale Campionilor (2 cu Barca și 1 cu Inter), 3 titluri în La Liga (cu Barca) și un titlu în Serie A (cu Inter).
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au anunțat jucătorii din străinătate convocați la U21 și U20
ACUM 2 ORE