Ianis Hagi a oferit de curând un interviu pentru Rangers TV în care a vorbit despre experiența de până acum de la Rangers și atmosfera incredibilă creată de fanii echipei la care evoluează în prezent. Internaționalul român a acceptat provocarea de a răspunde la o serie de întrebări legate de colegii de echipă de pe Ibrox. Cu zâmbetul larg pe buze, Ianis s-a declarat cel mai tehnic jucător din lotul pregătit de Steven Gerrard.
În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi a trebuit să răspundă la câteva întrebări rapide referitoare la colegii săi. "Cine e cel mai tehnic coechipier?", a fost prima întrebare. "Aș zice că eu", a spus Ianis Hagi, zâmbind larg. Apoi, Ianis a fost întrebat cine e cel mai slab dansator de la Rangers. Hagi a răspuns fără să analizeze prea mult: Nikola Katic, fundașul lui Rangers: "Poate că greșesc, nu sunt sigur. L-am ales pe el doar pentru că e mare. Scuze, Niko!".

Ianis Hagi, interviu inedit pentru Rangers TV, despre colegii de echipă

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16
Întrebat ce coleg ar fi pentru o zi, șeptarul lui Rangers l-a ales pe veteranul Jermain Defoe (38 de ani): "E o inspirație pentru toată lumea datorită modului în care reușește să se motiveze în fiecare zi. Nu doar aici, ci și în Anglia. Să joci la vârsta asta și la un nivel atât de înalt, da, mi-aș dori să fiu JD pentru o zi".
Ianis Hagi a fost adus sub formă de împrumut de Rangers de la Genk, în iarnă, iar vara trecută scoțienii l-au cumpărat definitiv, în schimbul a 3,5 milioane de euro. Per total, mijlocașul român a marcat 9 goluri și a oferit 13 pase decisive la formația lui Gerrard, în 48 de apariții. După 31 de etape, Rangers se află pe primul loc în Scoția, cu un avans liniștitor de 18 puncte față de urmăritoarea Celtic.
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00
Scottish Premiership
În schimbul cărei sume va fi lăsat Ianis Hagi să plece de la Rangers: "Doar așa îl vor vinde!"
13/10/2021 LA 15:07