Euro 2020 | Germania și Italia au ajuns pe lista pe care erau până acum doar Spania și Irlanda. Aceste țări ar putea pierde organizarea partidelor de la Europeanul de vara viitoare din cauza faptului că nu au anunțat încă dacă vor primi fani pe stadioane. Fiecare oraș a fost rugat să confirme că vor fi minimum 25% dintre scaune ocupate de fani la partidele din iunie și iulie.
Vineri, UEFA a anunțat că discușiile continuă, deși termenul limită a trecut. Miercuri toate orașele ar fi trebuit să-și declare disponibilitatea de a primi fani în arene.
https://i.eurosport.com/2020/02/28/2785970.jpg
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
ACUM 35 MINUTE
Bucureștiul va avea meciuri de la Europeanul din vara viitoare, dar autoritățile române au confirmat doar prezența fanilor gazdă.
În schimb, guvernele de la Dublin și Madrid nu au dat undă verde pentru organizarea meciurilor cu fani în tribună. În acest condiții, partidele de la Dublin și Bilbao ar outea fi mutate pe alte stadioane. Încă 2 orașe nu au dat încă un răspuns clar la solicitarea UEFA de a primi 25% dintre fani la meciuri. Acestea sunt Munchen și Roma, iar situația devine din ce în ce mai complicată pentru organizarea acestui turneu final și de aceea UEFA a dat un ultimatum. "Cele 4 orașe au până pe 19 aprilie pentru a-și spune poziția fermă în legătură cu prezența fanilor la meciuri" a transmis forul european.
Germania și Italia sunt două dintre cele mai puternice federașii europene și este greu de crezut că UEFA va putea să mute meciurile de la Munchen și Roma.
https://i.eurosport.com/2020/03/29/2800504.jpg
"Germania este o țară foarte puternică. Este greu de imaginat un turneu final fără Munchen. Este la fel și în cazul Italiei. Vor fi fani la Roma, iar acum se discută procentul" a dezvăluit o sursă din cadrul UEFA pentru cotidianul englez Daily Mail.
https://i.eurosport.com/2020/08/25/2871800.jpg

Euro 2020 | Trei orașe vor avea fani din străinătate la meciuri

Baku, Budapesta și St.Petersburg sunt cele trei oașe care vor ca atmosfera la meciuri să fie exact ca înainte de criza Covid. Mai mult, guvernul maghiar vrea ca stadionul Ferenc Puskas să fie la capacitate maximă! La Baku și St.Petersburg vor fi cel puțin 50% dintre scaune ocupate de fani, din Azerbadjan și Rusia, dar și din alte țări. Încă nu s-a discutat obligativitatea vaccinului pentru prezența la meciuri.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
ACUM O ORĂ
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM O ORĂ