Numeroase evenimente sportive au de suferit din cauza epidemiei de coronavirus, iar printre acestea s-ar putea afla şi EURO 2020, dezvăluie vicepreşedintele UEFA.
Michele Uva spune că anularea, amânarea sau o altă măsură similară pentru Campionatului European reprezintă variante în eventualitatea în care virusul se va răspândi şi mai mult.
"Ne aflăm într-o fază de aşteptare. Monitorizăm fiecare ţară, iar fotbalul trebuie să urmeze indicaţiile guvernamentale din fiecare stat. Încercăm să nu oprim competiţia, iar evenimentul sportiv va fi blocat doar dacă situaţia se va precipita", a spus Michele Uva, vicepreşedintele UEFA, citat de Rai Radio1Sport.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 4 MINUTE
Campionatul European din acest an, programat în perioada 12 iunie-12 iulie, se va desfăşura după un format inedit, în 12 ţări. Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru partide - trei din grupa C şi una din optimile de finală.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Un nou transfer pentru CSU Craiova! Echipa lui Reghecampf a adus un mijlocaș croat
ACUM O ORĂ