Numeroase evenimente sportive au de suferit din cauza epidemiei de coronavirus, iar printre acestea s-ar putea afla şi EURO 2020, dezvăluie vicepreşedintele UEFA.
Michele Uva spune că anularea, amânarea sau o altă măsură similară pentru Campionatului European reprezintă variante în eventualitatea în care virusul se va răspândi şi mai mult.
"Ne aflăm într-o fază de aşteptare. Monitorizăm fiecare ţară, iar fotbalul trebuie să urmeze indicaţiile guvernamentale din fiecare stat. Încercăm să nu oprim competiţia, iar evenimentul sportiv va fi blocat doar dacă situaţia se va precipita", a spus Michele Uva, vicepreşedintele UEFA, citat de Rai Radio1Sport.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE
Campionatul European din acest an, programat în perioada 12 iunie-12 iulie, se va desfăşura după un format inedit, în 12 ţări. Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru partide - trei din grupa C şi una din optimile de finală.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 13 ORE