articol de Romeo Ene
Deşi, iniţial, 25% din capacitatea stadionului urma să fie ocupată de spectatori, Eduard Novak, Ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat astăzi că e posibil ca numărul să crească la 50%. Asta ar însemna circa 29.000 de fani în tribunele Arenei Naţionale.
Totuşi, este doar o posibilitate, iar Novak va discuta cu autorităţile această propunere.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE

Suporterii revin în tribune la Euro

Euro 2020 reprezintă revenirea spectatorilor pe stadioanele din România, iar Novak şi-a exprimat încrederea că după 1 iunie vom avea din nou fotbal cu spectatori în tribune la meciurile din România.
"Eu cred că am avea şi o şansă să creştem până la 50% numărul spectatorilor - deocamdată, avem 25%. Toţi suntem optimişti. Acum, să găsim nişte formule - ori vaccin, ori testat - care să ne dea şi siguranţă, dar să ne bucurăm şi de sport.’’, a declarat Eduard Novak, potrivit Digi Sport.
Recent, vicepremierul Dan Barna a anunţat că spectatorii ar putea reveni chiar la returul semifinalelor Cupei României, mai exact la partidele Viitorul Târgu-Jiu – Craiova şi Dinamo – Astra, însă Ministrul Tineretului şi Sportului a ţinut să-l contrazică pe vicepremier.
"Eu văd că toţi din Guvern îşi doresc cât de repede să revenim la normalitate, însă faptul că domnul Barna doreşte ca pe 12 mai să avem deja public pe stadion este cam greu, deoarece sunt multe lucruri administrative de făcut până atunci.’’
’’Trebuie să elaborăm un ordin de ministru - un ordin comun între Ministerul Sportului şi Ministerul Sănătăţii. Timpul este foarte scurt şi nu cred că este un lucru viabil. Ba, mai mult de atât, noi ne-am străduit cumva să adaptăm o strategie de a intra, a spectatorilor, în baza unui formular elaborat de către UEFA, ce va fi aplicat la Euro 2020 şi cred că acela va fi proiectul pilot.", a încheiat ministrul.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 11 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 12 ORE