Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, suporterii echipei naționalei a Danemarcei nu pot face deplasarea în Anglia pentru a-i susține pe jucătorii lui Kasper Hjulmand în semifinala Euro 2020. Conform legislației daneze, cei care aleg să meargă la Londra pentru meciul de miercuri seară, vor trebui să stea 10 zile în carantină la revenirea în Danemarca, în cazul în care întoarcerea nu se face în mai puțin de 10 ore de la plecare.
În aceste condiții, fanii s-au văzut nevoiți să găsească o altă modalitate prin care să-și arate sprijinul față de jucătorii danezii. Suporterii s-au adunat în fața hotelului în care a fost cazată echipa lui Hjulmand și i-au surprins pe fotbaliști încurajându-i.
Premier League
Noi reguli pentru echipele din Premier League. La câte cazuri de covid pot cere amânarea unui meci
ACUM 21 MINUTE
Sute de persoane au mers la baza de pregătire din Helsingor, fluturând steagurile Danemarcei și cântând pentru Schmeichel, Kjaer și coechipierii lor care au reușit să se califice în semifinalele Euro 2020 deși au avut un start nefast în grupele competiției.
Meciul dintre Danemarca și Anglia este programat miercuri, de la ora 22:00. Astăzi, în prima semifinală a Euro 2020, se înfruntă Italia și Spania, finala competiției urmând a avea loc duminică, 11 iulie, pe Wembley.
La meci ar putea fi prezent în tribune Christian Eriksen, alături de soția sa și cei 6 paramedici care i-au salvat viața, președintele UEFA, Aleksander Ceferin, acordându-le invitații VIP.
Serie A
Răsturnare de situație în cazul lui Ionuț Radu! Unde este dorit și cum a reacționat Inter
ACUM 33 MINUTE
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM O ORĂ