Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Aș miza pe ei!" Care este favorita lui Mirel Rădoi pentru cucerirea trofeului Euro 2020

Bianca Dumitru

Publicat 01/07/2021 la 17:45 GMT+3

Euro 2020 a ajuns în faza sferturilor de finală. Selecționerul României, Mirel Rădoi, și-a ales favorita la cucerirea trofeului, declarând că mizează pe echipa națională a Belgiei.

Belgium's Kevin De Bruyne, Belgium's Romelu Lukaku and Belgium's Eden Hazard celebrate after winning a second game of the group stage (group B) at UEFA Euro 2020 championships between Belgian national soccer team Red Devils and Denmark, in Copenhagen, Den

Credit imagine: Getty Images

Mirel Rădoi a vorbit despre echipa sa preferată de la Euro 2020, spunând că naționala pe care vrea să o vadă ridicând trofeul deasupra capului este Belgia.
Selecționerul României s-a declarat impresionat de stilul de joc al echipei lui Roberto Martinez, pe care o vede favorită la Campionatul European după ce Portugalia, campioana europeană en-titre, și Franța, campioana mondială, au fost eliminate din competiție.
"Îmi place Belgia, ca fel de abordare, ca și strategie. Își păstrează principiile de joc. Vorbim și de valoarea jucătorilor, pe care nu o poate nega nimeni. Dacă ar fi să aleg o echipă care ar juca finala, aș spune Belgia. Aș miza pe ei.
Îmi place Spania, cu stilul acela, indiferent de rezultat. Spania ne-a obișnuit de 30 de ani cu același joc. La fel, vor fi 4-5 jucători în careu la finalizare", a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Belgia, a patra șansă conform caselor de pariuri

Favorita lui Rădoi, care va juca în sferturile Euro 2020 cu Italia, este a patra în topul celor mai bine cotate naționale rămase în competiție conform caselor de pariuri. Belgia are o cotă de 7/1, mai bine cotate fiind Anglia (15/8), Spania (3/1) și Italia (4/1).
Programul sferturilor Euro 2020
Vineri, 2 iulie
  • Elveția - Spania, ora 19:00
  • Belgia - Italia, ora 22:00
Sâmbătă, 3 iulie
  • Cehia - Danemarca, ora 19:00
  • Ucraina - Anglia, ora 22:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo