Kasper Hjulmand a vorbit, după calificarea în sferturile de finală ale Euro 2020, despre cât de importantă a fost susținerea fanilor după momentele dramatice prin care a trecut Christian Eriksen în finalul primei reprize a meciului cu Finlanda din grupele competiției.
Selecționerul danez, care a rămas fără vedeta echipei încă din prima partidă de la Euro 2020, după ce Eriksen s-a prăbușit pe gazon în urma unui infarct, a recunoscut că sprijinul acordat tuturor fotbaliștilor săi de către fanii din toată lumea le-a dat aripi, stimulându-i să joace mai bine de la meci la meci.
"Când Christian s-a prăbușit, totul s-a schimbat pentru mine. Am fost dintr-o dată într-o situație cu totul diferită. Aveam nevoie de dragoste și de sprijin, iar asta ne-a dat aripi. E greu de crezut că aceasta este realitatea. Sunt foarte recunoscător pentru toți oamenii care ne-au fost alături. E o nebunie. Sunt foarte, foarte recunoscător.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Îi admir pe băieți. Nu a fost totul perfect în timpul meciurilor, dar ne-am îmbunătățit jocul. Băieții sunt adevărați războinici", a declarat Hjulmand.

Ar fi preferat să dea peste Olanda

Selecționerul Danemarcei a vorbit, după optimea de finală dintre Olanda și Cehia, despre calificarea cehilor în sferturile Euro 2020. Kasper Hjulmand a spus că ar fi preferat să dea peste Olanda la Baku, amintindu-și de o remiză a cehilor cu Belgia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, și lăudând echipa lui Jaroslav Silhavy.
"Cehia are o echipă fantastică. Aș fi preferat să jucăm cu Olanda. Cehii sunt grozavi. Am câștigat prin intensitate până acum și ne-am distrus rivalii. Acum trebuie să ne confruntăm cu o echipă care ne egalează la acest capitol. Nu ar trebui să ne surprindă că vom juca împotriva unei echipe cu aceeași capacitate de lucru și intensitate. Cred că va fi foarte important să avem tot timpul mingea, altfel va trebuie să alergăm și să sprintă încontinuu", a spus selecționerul danez.
Meciul dintre Danemarca și Cehia, din sferturile de finală ale Euro 2020 va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.
Campionatul European UEFA
Fanii cer rejucarea semifinalei Anglia - Danemarca! S-a dat drumul unei petiții online
08/07/2021 LA 15:35
Campionatul European UEFA
Euro 2020, o ediție istorică a Campionatului European! Ce recorduri au fost doborâte până acum
08/07/2021 LA 12:57