Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bonucci a făcut show după finala EURO 2020! Mesaj pentru fanii englezi: "Să se bucure de paste!"

Irina Aldea

Publicat 12/07/2021 la 08:07 GMT+3

Italia este noua regină a Europei, după ce a trecut la lovituri de la 11 metri de Anglia. La final, Leonardo Bonucci a făcut show la interviuri.

Leonardo Bonucci

Credit imagine: Getty Images

Italia s-a impus după loviturile de la 11 metri în fața Angliei, în finala Euro 2020, și a câștigat pentru a doua oară în istorie trofeul de campioană a Europei. Englezii au deschis scorul cu cel mai rapid gol din istoria finalelor de Campionat European (Shaw, după un minut și 57 de secunde), dar italienii nu au renunțat, iar în minutul 67, Leonardo Bonucci a adus egalarea (cel mai în vârstă marcator într-o finală de Euro, 34 de ani și 71 de zile).
Cele două echipe nu au mai înscris, iar campioana a fost decisă la loviturile de departajare, acolo unde ambele echipe au traversat clipe extrem de tensionate. Chiar dacă au condus cu 2-1, englezii au fost învinși după ce trei dintre jucătorii trimiși în teren de Gareth Southgate (Rashford, Sancho și Saka) au ratat de la punctul cu var, trimițând trofeul la Roma.

Leonardo Bonucci, show total la interviurile de după finala EURO 2020

Leonardo Bonucci, omul care a adus egalarea pentru trupa lui Roberto Mancini, a fost în al nouălea cer după ce Italia a câștigat finala de pe Wembley cu Anglia și le-a transmis fanilor englezi un mesaj savuros: "Să stea jos și să se bucure de niște paste. Mi-a plăcut atmosfera din seara asta de pe Wembley, îmi place când am de-a face cu medii ostile. Am simțit că vom câștiga titlul în această seară", a spus Bonucci la finalul meciului cu Anglia.
Leonardo Bonucci a fost declarat jucătorul finalei Campionatului European 2020, în timp ce colegul lui, portarul Gianluigi Donnarumma (a apărat penalty-urile executate de Sancho și Saka) a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.Italia a câștigat pentru a doua oară în istorie Campionatul European de fotbal. Echipa lui Mancini s-a mai impus în 1968.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo