Campioana europeană a fost eliminată din optimile de finală ale Campionatului European, deși nu a făcut deloc un meci rău. Lusitanii au trimis de 23 de ori mingea spre poarta lui Courtois, cele mai multe șuturi ale unei echipe la acest turneu final. "Dracii roșii" nu mai primiseră atâtea șuturi spre poartă din 2018, de la Mondialul din Rusia, când Brazilia reușea să trimită de 28 de ori mingea spre poarte belgienilor (de atunci au trecut 35 de partide).

Ronaldo, dezamăgit de ghinionul avut de lusitani, în Belgia - Portugalia 1-0

Ca atare, portughezii se pot declara ghinioniști, lucru subliniat la final și de Ronaldo, în scurtul dialog avut cu portarul belgienilor. Extrem de fair-play, CR7 i-a urat totuși succes fostului coleg de la Real Madrid.
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 5 ORE
"Norocos, nu? Mingea nu a vrut să intre în poartă! Succes, omule", i-a transmis Ronaldo lui Courtois, potrivit record.pt.
Courtois a avut mari emoții, mai ales pe final, astfel că succesul a fost unul care i-a produs o bucurie imensă.
"În runda următoare. Mândru de performanța echipei. Acum, să ne odihnim până întâlnim Italia", a scris Courtois pe Twitter.
În sferturile de finală de la Euro, Belgia va întâlni Italia. Formația lui Roberto Martinez așteaptă vești de la stafful medical pentru doi dintre cei mai importanți jucători. De Bruyne s-a accidentat în startul primei reprize și nu a mai putut continua, iar Hazard a acuzat și el probleme medicale pe final, fiind suspect de o mică ruptură musculară.
Cupa Mondială FIFA
Portugalia a făcut spectacol cu Elveția și s-a calificat în sferturi în Qatar! Ramos, omul meciului
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo în ziua în care Portugalia înfruntă Elveția în optimi la CM
ACUM 16 ORE