Campioana europeană a fost eliminată din optimile de finală ale Campionatului European, deși nu a făcut deloc un meci rău. Lusitanii au trimis de 23 de ori mingea spre poarta lui Courtois, cele mai multe șuturi ale unei echipe la acest turneu final. "Dracii roșii" nu mai primiseră atâtea șuturi spre poartă din 2018, de la Mondialul din Rusia, când Brazilia reușea să trimită de 28 de ori mingea spre poarte belgienilor (de atunci au trecut 35 de partide).

Ronaldo, dezamăgit de ghinionul avut de lusitani, în Belgia - Portugalia 1-0

Ca atare, portughezii se pot declara ghinioniști, lucru subliniat la final și de Ronaldo, în scurtul dialog avut cu portarul belgienilor. Extrem de fair-play, CR7 i-a urat totuși succes fostului coleg de la Real Madrid.
Premier League
Carrick și-a spus părerea sinceră despre Ronaldo, înainte de a-și anunța demisia de la United
ACUM 41 MINUTE
"Norocos, nu? Mingea nu a vrut să intre în poartă! Succes, omule", i-a transmis Ronaldo lui Courtois, potrivit record.pt.
Courtois a avut mari emoții, mai ales pe final, astfel că succesul a fost unul care i-a produs o bucurie imensă.
"În runda următoare. Mândru de performanța echipei. Acum, să ne odihnim până întâlnim Italia", a scris Courtois pe Twitter.
În sferturile de finală de la Euro, Belgia va întâlni Italia. Formația lui Roberto Martinez așteaptă vești de la stafful medical pentru doi dintre cei mai importanți jucători. De Bruyne s-a accidentat în startul primei reprize și nu a mai putut continua, iar Hazard a acuzat și el probleme medicale pe final, fiind suspect de o mică ruptură musculară.
Liga
Ce a ajuns Eden Hazard! Marca anunță "oferta suprarealistă" primită de belgian
ACUM O ORĂ
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League
ACUM O ORĂ