Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Continuă sărbătoarea în Italia! Tricourile Italiei au ajuns la muzeu. Donnarumma și-a tatuat trofeul

Razvan Circeag

Publicat 16/07/2021 la 18:01 GMT+3

Italia e noua regină a Europei, după ce a câștigat EURO 2020! Marele trofeu a ajuns la Roma după 53 de ani. Jucătorii și antrenorii au fost decorați de președinte, tricourile au fost expuse la muzeu, iar Donnarumma și-a tatuat trofeul.

italia tanda penaltis

Credit imagine: Getty Images

Jucătorii și antrenorii Italiei au fost decorați de președintele Italiei, Sergio Mattarella, la palatul Quirinale, după performanța fantastică din acest an. Italienii au cucerit al doilea titlu european, primul fiind obținut acum 53 de ani, în 1968.
Dirijorul Squadrei Azzurra, Roberto Mancini, a primit gradul de ofițer superior. Secundul său Gianluca Vialli și Gabriele Gravina, președintele Federației, au primit același grad. De partea cealaltă, jucătorii au primit distincția de cavaler.
Mai mult, tricourile în care fotbaliștii au evoluat la EURO 2020 au fost expuse în muzeul fotbalului, de la Coverciano.

Gianluigi Donnarumma și-a tatuat trofeul EURO!

Titlul de cel mai bun jucător de la EURO 2020 i-a fost acordat lui Donnarumma. Și a devenit astfel primul portar care primește acest premiu la Campionatul European. În meciul decisiv, finala de pe Wembley cu Anglia, Donnarumma a apărat două execuții la loviturile de departajare.
Pentru a marca pe viață performanța realizată, portarul în vârstă de 22 de ani și-a tatuat trofeul EURO, pe antebrațul stâng.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo