Echipa condusă din teren de Cristiano Ronaldo speră să egaleze performața Spaniei, care este singura echipă care a reușit să-și apere trofeul.

Mesajul lui Ronaldo înainte de primul meci de la Euro 2020

Cristiano Ronaldo este unul dintre fotbaliștii care ar putea să stabilească noi recorduri la Euro 2020. Portughezul va deveni, în primul minut jucat pentru echipa națională în această vară, singurul jucător prezent la 5 turnee finale ale Campionatului European. Ronaldo deține și recordul de victorii obținute de-a lungul timpului la Euro, 11, alături de Andres Iniesta și Cesc Fabregas, iar în cazul unui succes în fața Ungariei, ar putea ridica ștacheta.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
În plus, tot starul în vârstă de 36 de ani poate deveni cel mai bun marcator al Campionatelor Europene, în acest moment fiind la egalitate cu Michel Platini, cu câte 9 reușite fiecare. De remarcat, însă, că francezul le-a înscris în doar 5 meciuri, în timp ce Ronaldo a avut nevoie de 21 de partide pentru a-i egala recordul.
"Acum cinci ani am surprins Europa, câștigând pentru prima dată o competiție internațională importantă pentru Portugalia. Din acel grup de jucători extraordinari care și-au scris numele cu litere de aur în istoria fotbalului, am rămas doar 11 pentru Euro 2020, dar știu că toți cei absenți sunt și ei aici cu noi. Nu numai ei, ci milioane de portughezi răspândiți în cele patru colțuri ale lumii.
Știm că sunteți alături de echipă, vă simțim sprijinul, strigătul și credința! Pentru voi intrăm pe teren, pentru voi cântăm imnul, pentru voi luptăm pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie și pentru fiecare minge.
În calitate de campioni en-titre, știm că responsabilitățile noastre cresc și, odată cu ele, ne cresc voința, dorința de a nu ne preda și a nu renunța. Să lăsăm totul pe teren pentru a ridica din nou numele Portugaliei!", a scris Cristiano Ronaldo pe rețelele sociale.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11