Articol scris de Ștefan-Toma
După ce a deschis scorul meciului și în momentul în care Portugalia era în avantaj, la un atac al lusitanilor, Cristiano Ronaldo a avut o fază ce a ridicat tribunele în picioare. Momentul când a ridicat mingea peste fundașul nemților, Antonio Rudiger, a gesticulat spre minge și ulterior a oferit o pasă cu călcâiul l-a înfuriat pe Hamann, aflat la microfonul de comentator:
"Este uimitor și știm că poate face asta. Cred că, într-un fel, își ridiculizează rivalul!", a comentat deloc mulțumit fostul mijlocaș al nemților, referindu-se la întinderea mâinilor făcută de Ronaldo pentru a arăta că a prins mingea după dribling.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29

Cristiano Rolando, luat la țintă de Dietmar Hamann, pentru un gest din Germania-Portugalia

"Conduc cu 1-0 și joacă bine, în timp ce toată lumea se entuziasmează. Da, alături de Messi, el este cel mai bun, dar acum pare un prost. Dacă îi întrebi pe jucătorii germani, aceștia îți vor spune ce au gândit în acel moment. Au observat gestul!", a spus Hamann, citat de Mundo Deportivo.
Didi Hamann nu s-a oprit aici, întrebându-se: "Ce încerci să realizezi? Poate că asta înseamnă începutul revenirii". Și poate că așa a fost, pentru că după acțiunea respectivă au venit cele patru goluri din partea Germaniei, care au îngenuncheat Portugalia.
Dietmar Hamann, cunoscut sub numele Didi, a evoluat pentru Germania timp de 8 ani, a adunat 59 de apariții și a marcat de 5 ori. În finala incredibilă de la Istanbul, dintre AC Milan și Liverpool, mijlocașul german a fost cel care a adus un suflu nou echipei lui Benitez, atunci când a fost introdus la pauză și Liverpool și-a început revenirea de la 0-3. Tot Hamann a fost și primul jucător care și-a transformat penaltyul la loviturile de departajare.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06