Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, criticat dur de un fost câștigător de Champions League: "Pare că se prostește"

Nicu Savin

Publicat 21/06/2021 la 14:15 GMT+3

Didi Hamann a explodat dur împotriva starului portughez în timpul meciului dintre Portugalia și Germania de la Euro 2020: "Cristiano Ronaldo pare că se prostește!". Fostul mijlocaș al celor de la Bayern și Liverpool, actualmente comentator la EURO 2020 a avut o reacție acidă în momentul în care lusitanul l-a ridiculizat pe fundașul nemților, Antonio Rudiger.

Cristiano Ronaldoîn duel cu Marcel Halstenberg (Portugalia-Germania)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Ștefan-Toma
După ce a deschis scorul meciului și în momentul în care Portugalia era în avantaj, la un atac al lusitanilor, Cristiano Ronaldo a avut o fază ce a ridicat tribunele în picioare. Momentul când a ridicat mingea peste fundașul nemților, Antonio Rudiger, a gesticulat spre minge și ulterior a oferit o pasă cu călcâiul l-a înfuriat pe Hamann, aflat la microfonul de comentator:
"Este uimitor și știm că poate face asta. Cred că, într-un fel, își ridiculizează rivalul!", a comentat deloc mulțumit fostul mijlocaș al nemților, referindu-se la întinderea mâinilor făcută de Ronaldo pentru a arăta că a prins mingea după dribling.

Cristiano Rolando, luat la țintă de Dietmar Hamann, pentru un gest din Germania-Portugalia

"Conduc cu 1-0 și joacă bine, în timp ce toată lumea se entuziasmează. Da, alături de Messi, el este cel mai bun, dar acum pare un prost. Dacă îi întrebi pe jucătorii germani, aceștia îți vor spune ce au gândit în acel moment. Au observat gestul!", a spus Hamann, citat de Mundo Deportivo.
Didi Hamann nu s-a oprit aici, întrebându-se: "Ce încerci să realizezi? Poate că asta înseamnă începutul revenirii". Și poate că așa a fost, pentru că după acțiunea respectivă au venit cele patru goluri din partea Germaniei, care au îngenuncheat Portugalia.
Dietmar Hamann, cunoscut sub numele Didi, a evoluat pentru Germania timp de 8 ani, a adunat 59 de apariții și a marcat de 5 ori. În finala incredibilă de la Istanbul, dintre AC Milan și Liverpool, mijlocașul german a fost cel care a adus un suflu nou echipei lui Benitez, atunci când a fost introdus la pauză și Liverpool și-a început revenirea de la 0-3. Tot Hamann a fost și primul jucător care și-a transformat penaltyul la loviturile de departajare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo