Portugalia a eșuat în tentativa de a-și apăra titlul european cucerit acum 5 ani. Lusitanii au pierdut cu 1-0 împotriva Belgiei, iar dezamăgirea a fost mare în rândul jucătorilor și a fanilor.
Pentru Cristiano Ronaldo a fost probabil ultimul turneu final de Campionat European la care participă, iar acesta și-a arătat frustrarea la finalul meciului de aseară, dând cu baderola de pământ.

Cristiano Ronaldo, mesaj plin de fair-play, după eliminarea Portugaliei de la EURO 2020

Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
ACUM 3 ORE
Totuși, la rece, portughezul a acceptat înfrângerea și a postat un mesaj plin de fair-play pe conturile sale de pe rețelele sociale.
"Nu am obținut rezultatul pe care l-am fi dorit și am părăsit turneul prea devreme. Dar suntem mândri de drumul nostru, am dat totul pentru a ne apăra titlul de campioni europeni și am arătat că încă putem oferi multă bucurie portughezilor.
Fanii noștri au fost neobosiți să ne susțină de la început până la sfârșit. Am alergat și am luptat pentru a le răsplăti încrederea pe care au avut-o în noi. Nu a fost posibil să ajungem unde ne-am dorit cu toții, dar iată mulțumirile noastre sincere și profunde.
Felicitări Belgiei și noroc tuturor celorlalte echipe din competiție. În ceea ce ne privește, vom reveni mai puternici. Hai Portugalia!", a scris Ronaldo pe contul personal de Instagram.
În plan personal, Ronaldo a avut un turneu final foarte bun, marcâdn 5 goluri și doborând mai multe recorduri. Din păcate pentru el, în meciul cu Belgia nu a avut o prestație deosebită și nu a putut să-și ajute echipa să obțină un rezultat mai bun.
La următorul Campionat Eurpean (2024), Cristiano Ronaldo va avea deja 39 de ani și e greu de crezut că lusitanul va mai juca la un nivel înalt la acea vreme. Totuși, condiția fizică a starului este una impecabilă și nu ar fi exclus să-l vedem pe teren și la viitoarea ediție a turneului continental.
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29
Bundesliga
Ce lovitură plănuiește Bayern! Campioana Germaniei îl vrea pe Ronaldo în locul lui Lewandowski
24/06/2022 LA 08:03