Naționala Țării Galilor a pierdut cu 4-0 meciul din optimile Euro 2020 și a fost eliminată de la turneul final. După meciul de pe Johan Cruyff Arena, fundașul Chris Gunter a declarat că echipa sa a fost nedreptățită, fanii galezi neavând voie să fie prezenți în tribune la meciul cu Danemarca, și a spus că formatul Campionatului European i se pare o glumă.
"Toate naționalele au avut fani peste tot unde au vrut. Țara Galilor n-a avut, cu excepția celor 350 de persoane, care au încălcat regulile impuse de Guvern și au spart banca pentru a fi cu noi.
Voi și noi am fi meritat mai mult de la această glumă de format, dar cine a spus că viața este corectă? Asta este, suntem dezamăgiți, dar zâmbim pentru că am fost din nou la o competiție de top", a fost mesajul postat de Gunter pe Instagram
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
18/09/2021 LA 13:53
Din cauza pandemiei de coronavirus, suporterii Țării Galilor au fost sfătuiți să nu facă deplasările nici la Baku și Roma, unde au avut loc meciurile din grupele Euro 2020, nici la Amsterdam, unde s-a disputat partida cu Danemarca.

Bale, nervos și dezamăgit

Nici Gareth Bale nu a digerat bine înfrângerea din optimile Euro 2020. Căpitanul galezilor a declarat după meci că arbitrii ar fi fost influențați de suporterii prezenți în tribune, arătându-se dezamăgit de modul în care echipa sa a fost eliminată din competiție.
"Nu așa am vrut să se desfășoare jocul, din punctul nostru de vedere am început foarte bine și apoi meciul s-a schimbat. Am încercat să jucăm în cea de-a doua repriză, dar am făcut o greșeală de a ceda în fața golul 2, ceea ce ne-a ucis elanul.
Să ne încheiem parcursul la Euro așa cum am făcut-o este dezamăgitor, iar băieții sunt frustrați și furioși ceea ce e de înțeles. Am simțit că arbitrul a fost influențat de suporterii de aici. Sunt dezamăgit, asta e tot ce pot să spun... Am ratat o oportunitate, dar nu pot să dau vina pe colegii mei care au depus foarte mult efort și m-au făcut mândri de ei", a declarat Bale.
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54