Articol scris de Alex Masgras
Calificarea de aseară a Angliei în finala de la Euro 2020 a stârnit multe discuții după ce Raheem Sterling a primit penalty în minutul 102 al partidei. Pe lângă faptul că penaltyul a fost ușor acordat de arbitrul olandez Danny Makkelie, o altă fază controversată îi nemulțumește pe danezi. Cu câteva secunde înainte de penalty, pe partea prin care Sterling a pătruns în careul danezilor, se mai afla o minge pe teren. Cu toate acestea, arbitrul Makkelie a lăsat jocul să continue.

"I-am spus că sunt două mingi pe teren"

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
La conferința de presă de după meci, Kasper Hjulmand a spus că l-a avertizat pe al patrulea oficial că se află două mingi pe teren. Pentru această semifinală de la Euro 2020, cel de-al patrulea oficial a fost românul Ovidiu Hațegan. Se pare că nici arbitrul din Arad, dar nici centralul olandez nu au ținut cont de acest lucru iar Makkelie a considerat că jocul poate continua.
Foarte supărat după partidă, selecționerul danez a răspuns la întrebarea spaniolilor de la Marca: "Am văzut în presa internațională scris 'Cum să distrugi un joc într-un minut?' Cu două mingi și un penalty care nu a fost. Mă deranjează", a spus Kasper Hjulmand la conferința de presă.
Pentru Anglia urmează duminică meciul împotriva Italiei. La fel ca cele două semifinale, finala Euro 2020 se va disputa pe stadionul Wembley.
Campionatul European UEFA
Prima reacție a lui Bukayo Saka după finala Euro 2020! "Nu e loc pentru rasism sau ură în fotbal!"
15/07/2021 LA 16:10
Campionatul European UEFA
Incredibil! Tatăl lui Maguire, rănit în haosul dinaintea finalei Euro! Dezvăluirile fotbalistului
14/07/2021 LA 11:03