Articol scris de Alex Masgras
Calificarea de aseară a Angliei în finala de la Euro 2020 a stârnit multe discuții după ce Raheem Sterling a primit penalty în minutul 102 al partidei. Pe lângă faptul că penaltyul a fost ușor acordat de arbitrul olandez Danny Makkelie, o altă fază controversată îi nemulțumește pe danezi. Cu câteva secunde înainte de penalty, pe partea prin care Sterling a pătruns în careul danezilor, se mai afla o minge pe teren. Cu toate acestea, arbitrul Makkelie a lăsat jocul să continue.

"I-am spus că sunt două mingi pe teren"

Cupa Mondială FIFA
Cine are cele mai mari șanse să devină golgheterul CM din Qatar! Mbappe, doar al treilea
04/04/2022 LA 07:07
La conferința de presă de după meci, Kasper Hjulmand a spus că l-a avertizat pe al patrulea oficial că se află două mingi pe teren. Pentru această semifinală de la Euro 2020, cel de-al patrulea oficial a fost românul Ovidiu Hațegan. Se pare că nici arbitrul din Arad, dar nici centralul olandez nu au ținut cont de acest lucru iar Makkelie a considerat că jocul poate continua.
Foarte supărat după partidă, selecționerul danez a răspuns la întrebarea spaniolilor de la Marca: "Am văzut în presa internațională scris 'Cum să distrugi un joc într-un minut?' Cu două mingi și un penalty care nu a fost. Mă deranjează", a spus Kasper Hjulmand la conferința de presă.
Pentru Anglia urmează duminică meciul împotriva Italiei. La fel ca cele două semifinale, finala Euro 2020 se va disputa pe stadionul Wembley.
International friendlies
Susținere totală din partea colegilor lui Harry Maguire, după ce a fost huiduit de fanii Angliei
30/03/2022 LA 13:07
International friendlies
Jack Grealish, deranjat de eliminarea lui Serge Aurier, în amicalul Angliei! Care a fost motivul
30/03/2022 LA 11:56