Clubul catalan are mari probleme în a aduna fondurile neceasre pentru transferuri în această vară, iar singura posibilitate de a aduna acești bani era de a vinde jucători. Barcelona spera că jucătorii vor face o impresie bună la Euro 2020 în această vară iar astfel ar putea crește valoarea unor jucători precum Ousmane Dembele, Antoine Griezmann și Clement Lenglet.
Totuși, turneul final nu a mers conform planului pentru Franța sau Bracelona după ce Elveția a eliminat francezii. Drept urmare, valoarea jucătorilor nu a crescut așa cum și-ar fi dorit catalanii.

Planurile Barcelonei, date peste cap de Euro 2020

Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Cazul lui Dembele este unul aparte: francezul avusese un sezon excelent la Barcelona însă s-a accidentat în faza grupelor și acum va lipsi undeva până la patru luni. Jucătorul de 24 de ani făcea parte din planurile lui Ronald Koeman însă ulterior a amânat prelungirea contractului iar catalanii au decis să îl lase să plece, informează MARCA.
Griezmann a dezamăgit pe Camp Nou, iar salariul și banii pe care trebuie să îi mai dea Barcelona pentru transferul său reprezintă motivul pentru care francezul nu mai este dorit pe Camp Nou. Fostul jucător al lui Atletico nu a avut un turneu slab, însă nici nu a ieșit în evidență - a fost mereu în umbra lui Benzema.
Sezonul a fost unul dezamăgitor pentru Lenglet iar catalanii sperau ca Euro 2020 să revitalizeze cariera francezului, însă nu a fost cazul.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11