Franța a pierdut meciul de la București cu Elveția, după penalty-uri. La loviturile de departajare, Pogba, Giroud, Thuram și Kimpembe au înscris, însă Sommer a apărat penalty-ul lui Mbappe, al cincilea, echipa lui Didier Deschamps ratând calificarea în sferturi.
După meci, între fotbaliștii Franței s-a iscat o ceartă. Pogba și Rabiot au avut un schimb dur de mesaje pe WhatsApp.
  • Pogba: Ai vreo problemă, amice?
  • Rabiot: Suntem în c***t.
  • Pogba: Dacă ai vreo problemă, îmi spui în față. Ai înțeles?
  • Rabiot: Trebuie să ne apărăm cu toții. Dacă nu te aperi, te duci în p**a. Du-te la futsal.
  • Pogba: Taci din gură, bufonule.
  • Rabiot: La naiba, ne râzi în față. Ce înseamnă asta?
  • Pogba: Ce zici? Taci din gură!
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
În plus, și Pavard și Varane au vorbit despre Pogba pe teren, jucătorul lui Bayern Munchen spunând că vina îi aparține și mijlocașului lui Manchester United, care nu accepta să coboare în apărare pentru a-și ajuta colegii să le țină piept elvețienilor.

Deschamps, găsit vinovat de Mourinho

Deschamps a făcut doar greșeli în partida cu Elveția. A schimbat sistemul, trecând la o apărare cu trei fundași, lucru pe care l-a remediat la pauză, când Lenglet - veriga slabă din apărare - a fost înlocuit cu Coman.
Pe final, după ce a avut 3-1, campioana mondială nu a crezut că mai poate fi întoarsă. Astfel, Deschamps a mutat neinspirat la 3-2, înlocuindu-l pe Griezmann. Fără acesta și Benzema, "cocoșii" nu au mai fost periculoși în prelungiri, astfel că s-a ajuns la loteria loviturilor de pedeapsă. Deciziile tehnicianului Franței au fost analizate de Mourinho, care consideră că antrenorul din Hexagon a mutat greșit.
"Deschamps a făcut o greșeală la care mă gândesc de multe ori. În timpul unui meci unde există posibilitatea să se joace prelungiri, trebuie să fii foarte atent cu schimbările pe care le faci.
Când faci o schimbare în minutul 89 și îl schimbi pe Griezmann, unul dintre cei mai buni jucători, cu Sissoko, asta este o greșeală imensă. Dacă ar fi fost un meci fără prelungiri ar fi fost în regulă, dar când există posibilitatea de prelungiri, faci acea schimbare și ei egalează în minutul 91, mergi în prelungiri și îți vine să te împuști pentru că l-ai scos din joc pe Griezmann.
În prelungiri, ai ghinionul ca Benzema să se accidenteze și pierzi doi jucători de atac de top. Cred că Deschamps știe că el a făcut această greșeală, ceea ce i se poate întâmpla oricând, dar experiența ne ajută", a declarat Jose Mourinho.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53