Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E genial! M-a uluit!" Ce jucător din naționala Angliei a fost lăudat după primele 4 meciuri de la Euro 2020

Bianca Dumitru

Publicat 02/07/2021 la 17:06 GMT+3

Anglia revine pe teren sâmbătă, de la ora 22:00, când se va lupta cu Ucraina pentru un loc în semifinalele Euro 2020. Înaintea acestui meci, Raheem Sterling a fost lăudat de un fost coechipier de la națională, Daniel Sturridge.

Raheem Sterling of England celebrates after scoring a goal to make it 1-0 during the second half during the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between England and Germany at Wembley Stadium on June 29, 2021 in London, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Înaintea meciului dintre Anglia și Ucraina din sferturile de finală ale Euro 2020, Daniel Sturridge a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului său coechipier, Raheem Sterling. Atacantul, care a înscris deja 3 goluri la acest turneu final, este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar nu obține creditul pe care îl merită, conform lui Sturridge, care este convins că Sterling va străluci sâmbătă la Roma.
"Nu cred că s-a vorbit suficient despre cât de strălucit a fost, în mod constant, pe parcursul ultimelor trei sau patru sezoane. A demonstrat o creștere reală și o maturitate în modul în care joacă, muncind din greu în timp ce tactic a fost genial.
El marchează și goluri, ceea ce oamenii nu ar fi crezut că ar putea face în mod constant. Face tot ce i se cere, pe teren și în afara terenului, face tot ce i se poate cere unui jucător de talie mondială. Am fost uluit de modul în care a jucat la Euro 2020", a declarat Daniel Sturridge, potrivit SkySports.

Anglia, favorita caselor de pariuri

Conform caselor de pariuri, favorită la câștigarea Euro 2020 este Anglia, care are o cotă de 15/8. Englezii sunt urmați în topul favoritelor de Spania și Italia, la polul opus, echipele cu cele mai mici șanse la cucerirea trofeului sunt Cehia, Elveția și Ucraina.
Programul sferturilor Euro 2020
Vineri, 2 iulie
  • Elveția - Spania, ora 19:00
  • Belgia - Italia, ora 22:00
Sâmbătă, 3 iulie
  • Cehia - Danemarca, ora 19:00
  • Ucraina - Anglia, ora 22:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo