Înaintea meciului dintre Anglia și Ucraina din sferturile de finală ale Euro 2020, Daniel Sturridge a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului său coechipier, Raheem Sterling. Atacantul, care a înscris deja 3 goluri la acest turneu final, este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar nu obține creditul pe care îl merită, conform lui Sturridge, care este convins că Sterling va străluci sâmbătă la Roma.
"Nu cred că s-a vorbit suficient despre cât de strălucit a fost, în mod constant, pe parcursul ultimelor trei sau patru sezoane. A demonstrat o creștere reală și o maturitate în modul în care joacă, muncind din greu în timp ce tactic a fost genial.
El marchează și goluri, ceea ce oamenii nu ar fi crezut că ar putea face în mod constant. Face tot ce i se cere, pe teren și în afara terenului, face tot ce i se poate cere unui jucător de talie mondială. Am fost uluit de modul în care a jucat la Euro 2020", a declarat Daniel Sturridge, potrivit SkySports.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 6 ORE

Anglia, favorita caselor de pariuri

Conform caselor de pariuri, favorită la câștigarea Euro 2020 este Anglia, care are o cotă de 15/8. Englezii sunt urmați în topul favoritelor de Spania și Italia, la polul opus, echipele cu cele mai mici șanse la cucerirea trofeului sunt Cehia, Elveția și Ucraina.
Programul sferturilor Euro 2020
Vineri, 2 iulie
  • Elveția - Spania, ora 19:00
  • Belgia - Italia, ora 22:00
Sâmbătă, 3 iulie
  • Cehia - Danemarca, ora 19:00
  • Ucraina - Anglia, ora 22:00
Premier League
4 jucători importanți rămași liberi de contract ar putea fi semnați chiar azi de forțele din Europa
01/09/2021 LA 14:26
Fotbal
Cine sunt favoriții la cucerirea Balonului de Aur cu doar trei luni înainte de acordarea trofeului
31/08/2021 LA 07:04